Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavarna, ha a barátnőtök 26-27 éves koráig tanulna és akkor kapná kézhez diplomáját?

Figyelt kérdés

2018. márc. 28. 17:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez nagyban függ a körülményektől, de mivel leírtad hogy miről van szó így szerintem ezzel semmi probléma nincsen.

Még azt is elfogadom indoknak ha halasztania kellett mert dolgozni ment mivel szüksége volt a pénzre, vagy betegség miatt húzódik el ennyire, vagy később döntötte el hogy diplomát akar, még ez is rendben van szerintem.

A gyerekkori legjobb barátom 24 évesen kezdett el egyetemre járni, és előtte dolgozott majdnem 3 évet plusz tanult egy OKJ-s szakmát is. Ő lesz vagy 28-29 éves mire megszerzi a mérnöki diplomát. Én meg róla is úgy gondolom ameddig a szüleivel él, nincs komoly kapcsolata, se gyereke ami végett ugye kell az állandó rendes havi jövedelem addig tanuljon és építse a jövőjét, így hogy javarészt anyjáék tartják el, mert ami spórolt pénze van azt elviszi az egyetem, plusz alkalmi munkákból jön be neki valami pénz, de az is elmegy más egyéb költségekre.

2018. márc. 28. 21:44
 12/13 anonim ***** válasza:
40%

"Nem zavarna, a reál vonal még pozitívum is.

A válasz 22%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad."

Asszem kezd összeállni a kép, hogy a gyk. átlag felhasználója csalódott nő, akit nem fogadtak el eléggé és humán beállítottságú... :DDD

2018. márc. 29. 01:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is lány vagyok, de fordított helyzetben nem zavarna, ha a barátom addig tanulna. Van több 6 éves képzés, ráadásul sokszor utánuk még szakképzés is van. Ha minden jól megy én is csak 27 évesen fejezek be mindent, pedig 18 évesen kezdtem az egyetemet. Ne az érdekeljen, hogy ki mit szól, nem az ő életük. ;)
2018. márc. 29. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!