Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha a barátnőtök szül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a barátnőtök szül egy gyereket és utána lesznek a hasán terhességi csikok szerintetek az undoritó?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos lettek és rettenetesen szégyellem párom előtt
2018. márc. 24. 21:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem az! F23
2018. márc. 24. 21:24
 2/13 anonim ***** válasza:
14%
De az? 26F
2018. márc. 24. 21:25
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Azt gondolom, hogy ha két ember gyermeket vállal, pár csík nem számít. A férjem legalábbis nem tart undorítónak.
2018. márc. 24. 21:26
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Fiúnak nem szülünk gyereket. Ha mégis megtetted, nőjjetek fel hozzá. A felnőttek nem így működnek. A csíkjaid legyenek a legnagyobb gondjaid az életben.
2018. márc. 24. 21:29
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
oh te jó ég
2018. márc. 24. 21:29
 6/13 anonim ***** válasza:
97%

Nekem szülés nélkül is lettek striák a hasamon...

Nem szép, nekem se tetszik, de ha már egyszer megjelent, nem igen tudsz vele mit kezdeni... Kenegesd testápolóval... pár év múlva elhalványul, nem lesz annyira feltűnő!

18L

2018. márc. 24. 21:33
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

Valamit valamiért...

Miért lenne udorító? A pasidnak meg meg fog nőni a hasa.

2018. márc. 24. 21:36
 8/13 anonim ***** válasza:
89%

oké.. és az nem számít, hogy onnantól van egy cukiság veletek?

normális férfi ilyenen nem cirkuszol

te meg lehetsz mire büszke..

2018. márc. 24. 21:42
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Ne viccelj már... ha normális kapcsolatban éltek (gondolom azért a gyerek is) hát rinocérosz bőröd is lehetne.Sajnálatosan rövid ideig volt jó az exemmel a kapcsolat, de amikor szülés közben végigpattogtak a hajszálerek a hasán, akkor voltam igazán szerelmes belé.
2018. márc. 24. 21:55
 10/13 anonim ***** válasza:
86%
Sztem egy nő a terhesség soràn, főleg szülés közben kicsit súlyosabb dolgokon megy àt mint pàr csík. Nàlunk apàs szülés volt sok dolgot làtott ami jóval dúrvàbb mint a csík és inkább tisztel ezekért a dolgokért mint nőt, mintsem undorodjon. És ezt nem csak mondja inkább érezteti. Ez a normális...
2018. márc. 24. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!