Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szedhetnék össze bunkó pasikat? :D
Figyelt kérdés
tudom hogy hülyeség de egyszerűen a rendes pasikkal nem tudok járni.nekem kell hogy küzdhessek a pasi figyelméért.2010. júl. 6. 14:19
1/25 anonim válasza:
Akkor ajánlom figyelmedbe az első szembejövőt.Sok sikert!
2/25 anonim válasza:
Én bunkó vagyok, még is mit képzelsz hogy ilyen kérdést kiírsz?Ki engedte meg?;)
20f
3/25 anonim válasza:
szia
csak jótanács sose akarj ilyet mert később nagyon meg fogod bánni :)
4/25 A kérdező kommentje:
tudom,de nem baj.. a rendes pasik egyszerűen nem jelentenek számomra kihívást :D
2010. júl. 6. 14:28
6/25 anonim válasza:
Regisztrálj társkeresőre. Ott hamar találsz és sokat.
8/25 anonim válasza:
hány éves vagy ? :)
komolyan kérdezem
9/25 anonim válasza:
Tehát neked egy rossz fiú kell,akit megszelidíthetsz.Nagy fába vágod a fejszédet.Szerintem egy diszkóban keresd a "menő" fiúkat.Na azok igazi bunkók tudnak lenni.
10/25 anonim válasza:
szeretnél szenvedni ?
teljesen más az ha valaki szerelemből fut egy bunkó után
de ha csak így ? jaj várd meg amíg szerelmes leszel :)
a rendes fiúkkal sokkal jobban fogsz járni :)
jótanács ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!