Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szereti egy lány sem a kölyökképű pasikat? Most akkor nem is lehet barátnőm csak mert gyerekes az arcom?
Figyelt kérdés
21 vagyok de 15-6 nak nézek ki kb.2011. szept. 15. 13:23
1/12 napietus válasza:
még fog változni az arcod. igyekezz férfiasan viselkedni és öltözködni, ez ellensúlyozza.
2/12 anonim válasza:
Az én barátom 20 éves de kb 16-nak néz ki, a személyijét is elkérik mindig a boltban :) vannak lányok, akiknek az ilyen típus jön be, ne aggódj!
3/12 anonim válasza:
Az én pasim is ilyen.Én a kölyökképűeket szeretem.a párom 25, de 17-18nak néz ki.
4/12 anonim válasza:
A fiúbarátom 19 éves, de nem kölyökképű :D Komolyan
5/12 anonim válasza:
Mond meg egy 17 evesnek verjen meg es szabja at a keped :P !!>De ez vicc hanem meglasd menyvalami szorakozo here es tarsalogj a barataidal es par lanyhoz menyetek oda es beszelgesetek nem josz el egy fagyira vagy van olyan lany amely szereti a sort en startbol 2 lanyal is osze jotem nem tok valasztani !! De onmagad ad elo es ne csinald a nagy fasz!!TIPP!1Sok sikert!!!:D
7/12 anonim válasza:
13:38-as vagy 14 éves és nem ment ma suliba, vagy mobilról ír.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
8/12 anonim válasza:
Egy lány sem szereti?:O Te már minden lánnyal beszéltél?:O Ne már.:D
Nézz csak körül a világban...furcsábbnál furcsább külsejű emberek szaladgálnak kézen fogva a párjukkal...ne add fel!;)
9/12 anonim válasza:
"De ez vicc hanem meglasd menyvalami szorakozo here es tarsalogj a barataidal es par lanyhoz menyetek oda es beszelgesetek nem josz el egy fagyira" LOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
10/12 anonim válasza:
Nem az arc tesz egy férfit férfiassá hanem a viselkedése. Én imádom a a kölyökképűeket van bennük valami báj ami megfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!