Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire szexközpontú mindenki?
Kell levegő, víz, étel, alvás, szex. Ha ezek nincsenek, akkor a minőségi idő, lojalitás, valahova tartozás stb-nél ez fog jobban érdekelni. Ha az alapok megvannak, akkor tökre tudok ezeknek örülni, de éhezve, szomjasan, álmosan, fuldokolva vagy kanosan sajnos mást nem is veszek észre. Sajnos ez az átlagnál így működik, melybe magam is beletartozom.
32/f
Azért ennyire szexközpontúak, mert sokak számára a szex egy nagyon jó és fontos dolog az életben. Nem csak valami egzotikus extra desszert, hanem a testi-lelki boldogság, jólét elemi része.
Jelenlegi normáink szerint, ha kapcsolatban vagy, akkor vagy a pároddal éled meg, vagy nagyjából sehogy. Ezzel meg van magyarázva az is, a többségnek miért olyan fontos szempont a párkapcsolatban.
Ehhez jönnek a beszűkült gondolkodású vagy frusztrált emberek. Vannak, akik nem tudják elfogadni, hogy nem mindenki így működik. Vannak, akik meg azt nem tudják elfogadni, hogy a többség viszont bizony, így működik.
Sajnos valóban mindenhonnan ez ömlik és én is helytelenítem. Nekem is legtöbb exnek e körül forgott az agya, meg a vadászat a többi nő után...
A mostani párom betegsége miatt nem tud normal úton szexelni mégis van szexuális életünk es sokkal jobb is mint a hagyományos utas megoldás, bár ezt eddig senki sem hitte el mert a legtöbb nő sajnos f**okfüggő...de ezt párom is mondja, a legtöbb nő akivel ismerkedni próbalt meg is mondta neki.
A párom ezerszer jobban figyel rám, es van mellette egyfajta "lelki orgazmus" is amit korabban sose éreztem es nem feltétlen magától az aktustól....de ezt sokan nem értik es kinevetnek.
Mindenesetre mindenkinel jobban szeretem, nekünk ez igy tökeletes sok éve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!