Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolatban mindenki rendszeresen megcsalja a párját?
Ez nőre, férfira egyaránt igaz?
Vagy létezhet olyan, hogy valaki ilyenre még csak nem is gondol?
10 éve vagyunk együtt a párommal, én még csak nem is gondoltam arra, hogy megcsalom, szeretem és jó a kapcsolatunk.
Ha nem lenne jó biztos gondolnék a megcsalásra, de akkor sem tenném meg, inkább megbeszélném vele a problémát.
Még sosem gondoltam arra, hogy valakivel testi kapcsolatba kerüljek a páromon kívül. Volt olyan, persze, hogy valaki megtetszett egy futó pillanatra, elképzeltem az életünket együtt egy max öt percig, de utána így ennyi, fantáziálni sosem fantáziáltam még senkiről a páromon kívül (amióta együtt vagyunk). Egyszer volt olyan, hogy egész nap valami youtube-ernek a videóit néztem, és éjszaka vele volt egy erotikus álmom (pedig nem is tetszik az illető), de akkor is másnap tök rosszul éreztem magam és el is mondtam a férjemnek. Most gondold el, ha már emiatt bűntudatom volt...
Ennek ellenére azért úgy vélem, hogy ez messze van a megcsalástól. Nehogy már a gondolatainkért is elszámolással tartozzunk mások felé, ez nem valami őrült sci-fi. Néha van, amikor az ember fantáziálgat erről-arról, de annak nem feltétlenül van komolyabb jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!