Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lányokat tényleg mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányokat tényleg mindenki megnéz az utcán?

Figyelt kérdés

Annyian írják, hogy minden férfi megnézi őket az utcán, és nem értik, mi a "baj".

Engem többnyire maximum az építőmunkások szoktak megnézni, meg néha az a srác, akivel látásból már ismerjük egymást, és köszön, ha épp eszébe jut. Gondolom, ő meg azért néz, hogy én vagyok-e az, és rámköszönhet-e, ne egy teljesen idegen lány előtt égesse le magát.

Szóval, a "minden férfi" egyáltalán nem néz meg sehol, míg állítólag minden lányt igen.

Egyáltalán honnan tudják, ki nézi őket, hacsak ők nem néznek meg minden szembejövőt?

2019. márc. 19. 13:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
Csak a szépeket nézzük meg. Az átlag és az alattiak számomra nincsenek is ott, nem szentelek figyelmet nekik. Mivel nagyon sok nő van az utcán (főleg Pesten) muszáj szelektálni. Ehhez egy fél pillantás is elég, rá se kell nézni.
2019. márc. 19. 14:05
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Volt egy osztálytársam, akit tényleg mindenki megnézett, autóból is rádudáltak, utánafütyültek, az utcán is utánafordultak. Én sosem értettem, mert szalmaszürke haja volt, nem különösebben szép arca, az alakja meg végképp nem volt igazán bombanőé, viszonylag lapos mell, nagydarab kezek, lábak. Annyi különös volt benne, hogy magas volt. Én sokkal szebbnek láttam más osztálytársnőimet. Lehet, hogy őket is megnézték, ezt nem tudom, mert vele mentünk sokszor haza. Utólag azt gondolom, azért nézték meg, mert magas volt és mondhatni szőke, plusz állandóan azt figyelte, hogy ki nézi őt meg és egész úton azt hallgattam, hogy nézd, hogy bámul, stb...Szerintem kihívóan stírolta a pasikat. Én mindig szemlesütve közlekedtem, ez mai napig szokásom, nem keresem a szemkontaktust. Tény, hogy nem lógok ki a tömegből se magasságra, se másként. De erős a gyanúm, hogy ő kihívóan bámulta a férfiakat és azok reagáltak. Nem irigységből mondom, hogy nem volt annyira nagy szám külsőre, mert tényleg voltak olyan lányok, akiket gyönyörűnek tartottam, de őt nem.
2019. márc. 19. 14:06
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

Az emberek általában véve megnézik/felmérik egymást, e természetes. Egy csinos nőn/férfin másodpercekkel többet időz a tekintet, de ugyanígy pl egy lila törökbugyogós emberen is egyszerűen azért mert feltűnő jelenség.

Ha nem tolakodó és hosszas az a pillantás nincsen ebből semmi baj szerintem.

2019. márc. 19. 14:07
 4/12 anonim ***** válasza:
50%
Én sosem vettem észre, hogy bárki nézett volna. Igaz, nem hordok forrónacit toppal, hanem visszafogottan öltözködöm.
2019. márc. 19. 14:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Habitustól is függ, hogy kik néznek meg másokat és kik szeretik, ha nézik őket. Én nőként nem annyira szeretem, emiatt is hordok szemüvegeket és öltözködök visszafogottabban.
2019. márc. 19. 14:12
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Engem nagyon sokszor néznek, nagyon idegesítő és megalázó főleg, hogy sokszor úgy, hogy a férjem ott áll mellettem és már ő mondta, hogy kellemetlenül érzi magát (magas, jóképű férfi tehát nem egy láthatatlan valaki). Múltkor a Lidlben vásároltam és egy srác elkezdett nézni de nem viccelek, lefagyott és még a szája is nyitva maradt én meg nem tudtam odamenni a sonkához mert ott állt az út közepén és csak bámult, végül aki vele volt bökte meg hogy gyere már haver. Máskor van aki puszit dobott amíg elsétált mellettem és megnézte a seggemet. Ez szerintem olyan bunkóság, nem hiszem el, hogy emberek nem veszik észre magukat... Amikor valaki szimplán csak megbámul azt már észre sem veszem csak amikor valaki még annál is kellemetlenebb.
2019. márc. 19. 14:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Utolsóhoz: visszafogottan öltözködom és sminkelek, tehát nem ilyen csöcskidobós cuccokba 6kg vakolattal és szerintem semmi különös nincs rajtam, egy átlagos igényes nő vagyok.
2019. márc. 19. 14:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig mindenkit megfigyelek. Megfigyelő vagyok. Akkor is megfigyellek, ha épp úgy tűnik, nem téged nézlek. De a szemem sarkából szemmel tartalak.
2019. márc. 19. 14:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Én minden nőt megfigyelem az utcán, ha gyönyörű ha átlag alatti. Sott a férfiakat is megnézem, a testfelepitesuket főként, de ez nem jelent semmit.
2019. márc. 19. 14:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy téged is megnéznek, csak nem veszed észre, vagy ez nem olyan feltűnő, van hogy csak oldalról vagy hátulról néznek meg, vagy csak éppenhogy átfut rajtad egy tekintet, de mintha csak semlegesen nézne valamit az illető.
2019. márc. 19. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!