Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más lányokat tényleg mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányokat tényleg mindenki megnéz az utcán?

Figyelt kérdés

Annyian írják, hogy minden férfi megnézi őket az utcán, és nem értik, mi a "baj".

Engem többnyire maximum az építőmunkások szoktak megnézni, meg néha az a srác, akivel látásból már ismerjük egymást, és köszön, ha épp eszébe jut. Gondolom, ő meg azért néz, hogy én vagyok-e az, és rámköszönhet-e, ne egy teljesen idegen lány előtt égesse le magát.

Szóval, a "minden férfi" egyáltalán nem néz meg sehol, míg állítólag minden lányt igen.

Egyáltalán honnan tudják, ki nézi őket, hacsak ők nem néznek meg minden szembejövőt?

2019. márc. 19. 13:49
1 2
 11/12 Evi1199422 válasza:
Igen sokszor megneznek a pasik szinte mindig mindenhol..es nem is erdekel igazabol sot szingli vagyok 25 evesen mar egy jo ideje ... mire megyek vele hogy megneznek a ferfiak ha csak egy normalis parkapcsolatot szeretnek.. szoval szerintem ne izgasson az tetszel -e masoknak vagy nem.. mit szamit?..igazabol egy valaki szamit csak aki szeret es csak teged lat ugymond.. legalabbis en erre vagynek :)
2019. márc. 19. 19:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Engem pl. biztos nem néz meg mindenki, de kaptam már párszor életemben utcán köszönést, "szia, de szép vagy" mondatokat, pedig átlag alatti vagyok (95 kiló, csúnya arc, átlagos öltözködés) és a mellemet is bámulták meg, de ez nem mindennapos dolog, és nyilván csak az néz meg, akinek ez valószínűleg tetszik. Tuti, hogy téged is néznek meg. Például egy plázában kaptam el azt a jelenetet, mikor egy férfi utánafordult egy teljesen átlagosan öltöző, nagyon vékony és lapos nőnek, akit még nagyon szépnek sem neveztem volna, plusz olyan 40 éves volt. Ezzel szemben elment mellette egy csapat 25 éves lány, akik iszonyat csinosak voltak, jó fenék, mell, csinos pofa... És rájuk ügyet sem vetett. Szerintem a férfiak csak a nekik tetsző nőket nézik meg (nem úgy általánosságban a szépeket), illetve a nagyon feltűnő jelenségeket.
2019. márc. 20. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!