Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire szexközpontú mindenki?
Nem épp mindenki, de sokan igen. Azért próbáld észrevenni azokat is, akik nem ilyenek, nem mondanám, hogy mindenkire igaz a leírásod.
Habár a legtöbb párkapcsolatban van szex, azt nem mondanám, hogy ez válik elsődlegessé. Én irtózom az ilyen emberektől, akiknek a szex az első. Nem is tartom szánalmasnak azt aki nem szexel. Azt viszont elfogadom, hogy mindenkinél felmerül ez a téma egy idő után kapcsolaton belül.
Nem mindenkire igaz, természetesen, a kérdésben akaratlanul is általánosítottam. Az első és a te válaszod is hasznos.
Nekem van egy exem, neki az elsődleges tényleg csak a szex volt, más körül nem is forgott a világa. Minőségi idő, hűség, lojalitás, mindez mit számított, ha ki volt elégülve napi 2x. Nekem más is fontos lett volna, szerettem volna a kapcsolatot magasabb szintre helyezni, de egyszerűen szex, szex, szex. Véget is vetettem ennek.
Nem ennyire szexközpontú mindenki. Sőt, sok kérdésnél írnak olyat, hogy idővel kevesebb lesz a szex és nem csak az a fontos.
A kérdés inkább az, hogy téged ez miért zavar? Nem úgy szoktak nyilatkozni az emberek, hogyha nem szexelsz annyit, mint ők, akkor gáz vagy, hanem ha épp arról szól a kérdés, leírják, hogy náluk mennyi az optimális. Ezzel mi a gond?
Azt észrevetted, hogy azt írtad, hogy szexelni bárkivel lehet, de házasságot kialakítani nem? A legtöbb embernél a szex párkapcsolaton belül van. Sokaknál házasságon kívül megy a félrelépés. Lényegében 2 teljesen hasonló dolog közül az egyiket magasabbra emelted a mércéden, miközben arról szól a kérdésed, hogy mások miért a másikat emelik magasabbra.
Mert szexelni jó, persze mint mindenben, itt is van egy mérték, ami optimális.
Szerintem ha minden harmadnap van (normális időtartamú) szex egy hosszú távú párkapcsolatban, az korrekt.
Ehhez képest a legtöbb ember szélsőséges, vannak a napi 5 menetesek (nem értem, hogy lehet ugyanolyan intenzitással kívánni az utolsó menetet, meg sztem nem is egészséges), meg van a kéthavi egy 10 másodperces szexet kényszerből űzők.
Nekem egyik se kéne.
Utolsó, gondoltam, hogy lesz egy kukacoskodó. Szeritnem a kérdésem kifejtésében semmi lesajnálás nincs, ha te mégis így érzed, kérem elnézésedet. Én csak kifejtettem valamit, ami véleményem szerint így van. Cáfolni meglehet, de ezért bunkónak tartani nem teljesen jogos.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!