Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem lenne megalázó számomra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem lenne megalázó számomra?

Figyelt kérdés

Egy kilenc evvel fiatalabb pasival ismerkedtem meg a neten , egyikunk se vette komolyan a dolgokat , marmint az ismerkedest , en elvaltam par eve , tehat nem vágyok direkt házasodni , se egyuttélni senkivel egyelöre vagy tán soha.

Mondta hogy nagyon szereti a szexet es hianyolja , allitólag nincs kivel , elhiszem neki úgy döntöttem.

A pasi 34 eves , programozó es bevandorló mint en , igaz , ö egyiptomi.

Most a lenyeg , nekem is hianyzik a szex de engem úgy neveltek , hogy kell hozzá a pasi teperjen stb , na már most ez sokkal fiatalabb mint en, nem várom el , hogy udvaroljon nekem es mivel fiatalabb nem is akarok vele kapcsolatot marmint komolyat

Talalkoztunk is egyszer , de ertesemre adta hogy ezentúl ha talalkozunk mar csak szex miatt fogunk , ez vagy ok vagy nem.

Vonzónak tartottam , de viszont semmi érzés nincs köztunk nem latom miert kéne lefekudjek vele , habar vonz de nem logikus hogy csak igy szex legyen

Túl buszke vagyok es tudom hogy el kell döntsem mit akarok de nem tudom ha ez egy jó helyzet szamomra mint nö

Legalabb 8 hónapja beszelgetunk , hol ö ir hol en, ha en irok rögtön a tema hogy mikor lesz szex

Arra gondolok hogy ö inkabb nem akarja kihagyni az alkalmat , mintsem annyira vonzódna szerintem , ki akar pipálni

Tegnap mondta hogy ha akarom talalkozhatunk minden hetvegen es akkor senki massal nem letesit szexualis kapcsolatot , csak velem

Lehet hogy ez szép a reszeröl de nem tudom ha elvárom/ elvárhatom töle a hüseget, annyira nem erdekel

Viszont sose volt tisztan szexkapcsolatom es valahol vonz a gondolat

Egyszeruen nem tudom mit lépjek , mennyire erdekel ez engem

Egyelöre erre a szerepre ö volna a legalkalmasabb , fotót is kuldött nagyon nagyneki. ( nem kértem)

De semmi érzés köztunk nincs , nem erzek iranta semmit es megrekedt az egesz kapcsolat es szerintem ö se

En egy nagyon buszke nö vagyok nem tudom , nehez ezt eldönteni

Vegulis semmit nem akarok töle , talan kipróbálnák egy két dolgot de nem tudom ha megéri

2019. máj. 2. 19:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az a rossz hírem, hogy 9-es is ugyanazt mondta: csak üríteni kellesz, és jó esélyed van elkapni valamit.

Csak annyi, hogy szerinte ez nem szégyen, mindenki dugjon mindenkivel, aki küld egy képet a farkáról.

Te meg mint büszke nő, egyetértesz vele. Mondjuk csak idén ahány netről felszedett alaknak odadobtad magad, eggyel több már nem számít.

2019. máj. 2. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!