Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem lenne megalázó számomra?
Egy kilenc evvel fiatalabb pasival ismerkedtem meg a neten , egyikunk se vette komolyan a dolgokat , marmint az ismerkedest , en elvaltam par eve , tehat nem vágyok direkt házasodni , se egyuttélni senkivel egyelöre vagy tán soha.
Mondta hogy nagyon szereti a szexet es hianyolja , allitólag nincs kivel , elhiszem neki úgy döntöttem.
A pasi 34 eves , programozó es bevandorló mint en , igaz , ö egyiptomi.
Most a lenyeg , nekem is hianyzik a szex de engem úgy neveltek , hogy kell hozzá a pasi teperjen stb , na már most ez sokkal fiatalabb mint en, nem várom el , hogy udvaroljon nekem es mivel fiatalabb nem is akarok vele kapcsolatot marmint komolyat
Talalkoztunk is egyszer , de ertesemre adta hogy ezentúl ha talalkozunk mar csak szex miatt fogunk , ez vagy ok vagy nem.
Vonzónak tartottam , de viszont semmi érzés nincs köztunk nem latom miert kéne lefekudjek vele , habar vonz de nem logikus hogy csak igy szex legyen
Túl buszke vagyok es tudom hogy el kell döntsem mit akarok de nem tudom ha ez egy jó helyzet szamomra mint nö
Legalabb 8 hónapja beszelgetunk , hol ö ir hol en, ha en irok rögtön a tema hogy mikor lesz szex
Arra gondolok hogy ö inkabb nem akarja kihagyni az alkalmat , mintsem annyira vonzódna szerintem , ki akar pipálni
Tegnap mondta hogy ha akarom talalkozhatunk minden hetvegen es akkor senki massal nem letesit szexualis kapcsolatot , csak velem
Lehet hogy ez szép a reszeröl de nem tudom ha elvárom/ elvárhatom töle a hüseget, annyira nem erdekel
Viszont sose volt tisztan szexkapcsolatom es valahol vonz a gondolat
Egyszeruen nem tudom mit lépjek , mennyire erdekel ez engem
Egyelöre erre a szerepre ö volna a legalkalmasabb , fotót is kuldött nagyon nagyneki. ( nem kértem)
De semmi érzés köztunk nincs , nem erzek iranta semmit es megrekedt az egesz kapcsolat es szerintem ö se
En egy nagyon buszke nö vagyok nem tudom , nehez ezt eldönteni
Vegulis semmit nem akarok töle , talan kipróbálnák egy két dolgot de nem tudom ha megéri

Annyira büszke nő vagy, hogy három naponta új pasival levelezgetsz arról, hogy mikor hagyod magad végre megdugni. Minden 60+ papának odadobod magad, akitől egy kis anyagi támogatást remélsz.
A pasi meg arab: neki a nő nem ember, alap a többnejűség, számára már attól prosti vagy, hogy európai ruhát hordasz, és esküvő nélkül szexelsz. Támogatás helyett pedig trippert kaphatsz tőle, mert semmi mást nem akar, csak minden nőt megdugni, aki hagyja magát.
Az külön szánalmas, hogy képen nézegeted, hogy mekkora van neki, és ez szempont.
Én már csak a lányod sajnálom, akinek egy ilyen rongy a női minta.

Rövid válasz: de.
Hoszabb válasz: "Talalkoztunk is egyszer , de ertesemre adta hogy ezentúl ha talalkozunk mar csak szex miatt fogunk , ez vagy ok vagy nem." Legalább tiszta a helyzet: akarod, hogy beléd ürítsen?
"Tegnap mondta hogy ha akarom talalkozhatunk minden hetvegen es akkor senki massal nem letesit szexualis kapcsolatot , csak velem" Üdvözöl HPV, clamidia, és egyéb reteyerutyáik: [link]
"En egy nagyon buszke nö vagyok" Hát, nekem más fogalmaim vannak büszkeségről.
Sok boldogságot!

3-as tökéletesen leírta.
Csak azt felejtette ki, hogy az is milyen szánalmas, hogy mindig mindenkinek a pénztárcája vastagságát is szívesen nézed. Csoda, hogy erről itt most nem esik szó.

Semmivel se megalázóbb, mint lihegni a főnököd után, vagy egy vénembernek pitizni, hogy hagy legyél a harmadik a szeretője és a felesége mellett.
Minden héten másról írsz ki kérdést.

Szóval nem tudod, hogy ez téged mennyire érdekel. Nagyon, különben ez a zagyvaság sem született volna meg, amit ide hánytál.
Szóval te büszke nőnek tartod magad. És miért? A farok nézegetés képen nem igazán erre utal, és az sem hogy arab faszinak lennél a köpőcsészéje.
Szóval legközelebb szedd össze magad, és fogalmazz normálisan, különben olyan leszel, mint nazzi. Bár nincs kizárva, hogy az ő legújabb agyszüleményének lehetünk itt szemtanui.Lehet megint a Brendonban voltál?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!