Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak ezekre? Már nagyon unom. Olyan megalázó számomra. Mit csináljak és mit tegyek hogy ne jöjjek ki hülyén?
18évesek vagyunk, lány vagyok és van egy o.társam, aki nagyon nem aza esetem, de bejövök neki...
elmagyaráztam neki hogy nem tetszik meg semmi, szóval elméletileg tudja..de gyakorlatilag nem áll le.
hétfőn utazom el egy hétre az o.társnőmmel és 3tanárommal, sulis kirándulás lesz, németbe megyünk.
és tegnap bementem a terembe és felvolt irva a táblára egy nagy sziv és a nevem...és kb mindenki ezen röhögött.
És kb azt sem tudtam hogyan reagáljak... és a srác kiment és letörölte a táblát. És a többi o.társam hangosan mondta hogy "Hmmm mindjárt kezdődik az 1hét..milesz veled nélküle..." ilyenek mondtak a srácnak.
meg odajöttek hozzám, h én erről mit gonodlok.
mint a dedóba komolyan
de olyan ciki volt,tették rám is a célzásokat hogy ha "elutazol összetöröd a szivét " meg hasonló
Próbáld meg viccesen felfogni, akkor megunják, mert nem lesz hecc Téged szivatni, ha nem húzod fel magad. pl:
- elutazol összetöröd a szivét
- ajánlom is, szerinted miért megyek el? ha máshogy nem veszi a lapot... vagy ilyesmi. és bár neki rosszul esik, de inkább Te is cikizd őt, meg csatlakozz a többiekhez, és akkor már nem lesz izgi nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!