Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért pont 25 felett ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pont 25 felett ciki szűznek lenni?

Figyelt kérdés

2019. máj. 1. 11:56
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Még nem voltam szűz nővel. Rég kihaltak.
2019. máj. 1. 18:53
 22/39 anonim ***** válasza:
100 fölött sem törődik senki azzal, hogy szűz vagy. Akkor már egy kicsit nehezebb elveszíteni, főleg ha nő vagy.
2019. máj. 1. 18:57
 23/39 anonim ***** válasza:

Ha figyelmesen elolvastad, nem ezt mondtam.

Azt, hogy egyrészt tudni kell te mit keresel a másikban. Már bocs de 30 éves szűzként, maximum naív elképzelései lehetnek az embernek arról, mit vár a kapcsolattól.

Hiába felnőtt az ember, ezt csak tapasztalni lehet.

Nem azt mondom, hogy fűvel fával dugni kell, hanem próbálgatni a dolgokat. Akár 1-2 rövidebb hosszabb kapcsolat és randizgatás alatt bele lehet azért jönni a dolgokba.

A családalapítást most hagyjuk :D

Az itteni aggszűz férfiak egyelőre ott leragadtak, hogy megérintsenek egy lány kezét. Vagy megcsókolják.

Ez itt a probléma... 10 év szakadék.

2019. máj. 1. 20:16
 24/39 anonim ***** válasza:
A párom 21 évesen veszítette el.
2019. máj. 1. 20:20
 25/39 anonim ***** válasza:
69%

# 23 Környezetemben láttam ezt azt, nem kell ahhoz tapasztalatlannak lenni, hogy fogalmad se legyen mit akarsz. Persze ha játékként fogod fel, akkor biztos hogy tapasztalati szintek vannak, amiben fejlődni kell. De szerintem elsősorban emberek vagyunk, nem játékosok.

Egyébként én elhiszem amit írsz, biztos, hogy bele lehet jönni a dolgokba, ha valakinek tényleg ez a vágya. Persze ha több emberrel volt kapcsolatod biztos, hogy több mindent megtapasztaltál, sokkal könnyebben kiismered az újabb partnereket, de itt tartunk tényleg? Az lenne a lényeg, hogy minden egy begyakorolt séma szerint menjen, és ne hibázzon benne az ember, mert akkor bizony alkalmatlan? Nem azt nézzük, hogy milyen is az valójában akit mi szeretnénk megismerni, aki talán a leendő társunk lenne az életben, hanem azt nézzük, hogy milyen begyakorolt viselkedésformákat hozott eddig az életből. Ha ezektől még teljesen mentes, nincsenek traumái, sérelmei, se negatív, se pozitív hozott mintái, akkor már az ciki. Érdekes módon a nőknél ezt jobban elnézik, sőt, régebben ez érték volt, de férfiként nagy szégyen, mert a férfi az állat, neki meg kell hágni a környezetében minden nőt, attól lesz férfi a férfi, hogy minden lyukba beledugja a farkát. Ezekről megy társaságokban a szöveg, hogy ki hogy csajozott, milyen női voltak eddig, meg hogy hogyan is kell ezt csinálni, rengeteg ilyen nagymenő, nagyokos van, arról nem beszélnek hogy mekkora trógerok, meg hogy szart se értek el ezen kívül az életben. Ennyivel tudnak hencegni csak, tisztelet a kivételnek. Csak meg kell nézni mennyi és milyen válások vannak mostanában. Nagyon tudja mindenki, hogy mit is akar, látszik.

2019. máj. 1. 21:16
 26/39 anonim ***** válasza:

Nem igazán érted szerintem amit írtam. Látod ez az egyik gond a (kapcsolat)szüzességgel.

Olyan szinten téveszméitek vannak az egész témáról, mintha egy teljesen más bolygóról érkeztetek volna. Pedig én aztán megértő vagyok, mert első kézből éltem át ezt. Csak én a következményeit, a rengeteg kínlódást is átéltem, illetve a fokozatos fejlődést ami mai napig tart...és szeretnék megóvni benneteket ezektől, vagy felkészíteni a farkasvilágra.

2019. máj. 1. 22:23
 27/39 anonim ***** válasza:
# 26 Ha neked ez farkasvilág... Ahogy érzed. De végül is igazad van, további jó fejlődést kívánok, és köszönök mindent.
2019. máj. 2. 05:01
 28/39 anonim ***** válasza:

Nem bántásból, csak kérdezem... Te tudod milyen ismerkedni 23-25 év feletti felnőtt érett nőkkel?

Hány randid volt mostanában?

2019. máj. 2. 11:38
 29/39 anonim ***** válasza:
#26 Én arra lennék kíváncsi, hogy aki legelőször esik át egy kapcsolaton az mivel rosszabb, mint az, aki átment a fél városon/átment rajta a fél város. Valami konkrét példákat? Ez így eléggé semminek hangzik, hogy ez mennyivel rosszabb, és ezt nem lehet egy szűznek felfogni. Akkor magyarázd el. Én nme igazán tudom elképzelni, hogy egyébkét ez viselkedésben vagy bármi másban milyen konkrét hátránnyal járna.
2019. máj. 4. 18:06
 30/39 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű.

Az ember kapcsolatról kapcsolatra fejlődik. Alkalmazkodóképesség, problémamegoldás.

Nagy tévhit, hogy egy kapcsolat a boldogságról szól. Egy hosszú együttlét valakivel az összhangról szól..' majdhogynem 90% nehézség, súrlódás, adaptáció, tolerancia, kétségek, közös problémamegoldás... 10% pedig az igazán boldog békés pillanat amiért megéri az egész.

Ez az amit egy naív szűz képtelen felfogni és kezelni. Akinek volt már pár rövidebb-hosszabb kapcsolata, az pontosan tudja miről beszélek. Tudja mit keres és mit akar az egésztől.

Minden felnőtt ember tudja kb 23-25 év felett, hogy elmúltak a fiatal, bohó évek. 16-23 között semmi sem számított. Nem voltak igazi és komoly elvárások csak éltünk és élveztük a végtelen fiatalságot. Nem merült fel még ilyesmi, hogy családalapítás, hosszútávú tervek, gyerek, együttlakás stb... csak az első szárnypróbálkozások, voltak ezek. Izgalmas tiniélmények, első csók, szex... első együtt alvás, közös nyaralás, első együtt lakás stb...

25-27 éves szűz férfiként ebből semmit sem tapasztalt meg az illető... teljesen más fogalmai vannak egy kapcsolatról, mint egy hasonló korú nőnek.

Akik pedig már az első randikon komolyan megfogalmazzák, hogy mi a helyzet... nincs időhúzás, nem fér bele egy tinikapcsolat. Nem fér bele egy szorongó férfi, aki nincs tisztában még magával sem... és ráadásul 27 évig magányos volt. Az ilyen emberek rohadtul nehezen alkalmazkodnak. Egyszerűen az elme nem úgy működik, hogy 27 évig recskázol otthon, meg nem jársz sehová... majd ösazejössz valakivel és hipphopp tudsz alkalmazkodni.

Sajnos ez nincs így, és jelentős szorongást, stresszt fog okozni... ami pedig nagy eséllyel szétszakítja a párokat. Túl nagy teher ez a másiknak.

Ezzel nem azt mondom, hogy nincs remény egy ilyen férfinak... én is későb vesztettem el és csak bénáztam előtte. Hanem azt hogy be kell hozni a lemaradást, és bár a fiatalság soha nem fog visszajönni, legalább pár randin és rövidebb kapcsolaton keresztül be kell látni, mik a korodbeli nők igényei.. vagy fiatalabb, bohó lányoknál próbálkozni.

A lényeg, ki kell mozdulni és elkezdeni élni... mert megy az idő és az utolsó esélyt is elvágjátok, ha nem álltok neki a személyiségfejlesztésnek.

2019. máj. 4. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!