Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utolsó azóta utolérted a többieket?
Én nem vagyok pszichológus csak egy "mezei" nő.
Nekem a 25 azért egy érdekes határ mert addigra minden téren felnőtt vagy. A legtöbben már dolgoznak lassan időleges olyan kapcsolatot kialakitani amiből családalapítás is lehet akár egyre sürgetőbb a szülőkről leválás ami jó estben már évekkel korábban megkezdődött. Ha az ember felnőtt az élet legtöbb területén akkor fura ha egy bizonyos szegmensében még gyerek cipőben jár. Főleg hogy ezen a téren a kortársaktól de még az 5 akár 10 évvel fiatalabbaktól is lehet maradásban van. Bár én biztos nem a ciki kifejezést alkalmaznám de komoly hátránnyal küzd az illető az biztos. És akkor még nem beszéltünk arról hogy a tini szerelemnek kapcsolatnak meg van az az előnye hogy minden kötöttségtől mentes nincsenek anyagi terhek nem kell a mindennapi problémákkal megküzdeni hisz gyerekek. Minden kicsit kevésbé hangsúlyos kisebb súlya van. Ezért ez az időszak az mikor gyakorolsz és sokat hibázol. Ekkor még sokkal képlékenyebb az ember könnyebben alkalmazkodik kevesebb a berögzött szokása. Minél később kezd valaki annál inkább terhelt a kapcsolat csalódásokkal frusztrációval. Minél kialakultabb az életed annál nehezebben illesztesz bele új elemet főleg hasoha korábban nem kellett.
#11 tökéletesen leírta.
Férfi oldalról én is sokáig halogattam, és hiába voltak tini kapcsolataim az komolytalan így.
Minden nappal súlyos árat fizettem a kései szüzességért, mert hirtelen ott találtam magamat, hogy a nők már komoly terveket szőnek és rengeteg komplex elvárással bírnak.
Nem kevés nő kijelenti hogy nem is randizik olyannal akinek rövidebb kapcsolatai voltak csak, mert az "warning sign" hogy életképtelen az illető vagy incel.
Olyan érzés volt mintha nagypapaként belekerülnék a technológia világába. Egyszerűen nem értettem milyen nyelven beszél egy 25+ nő. Nekik ugye durván ketyeg az óra, nem húzhatják az időt. Aki 25 felett van, az görcsösen elkezd komoly társat keresni nőként... ez pedig egy vénszűz vagy későnérő férfinak rémisztő, hiszen ő még kb a kézfogásnál meg az első csóknál tart!
Még látjátok én is durván hátrányba kerültem mert csak több, max fél éves kapcsolatom volt. Akkor egy 27 éves szűz az kb reménytelen helyzet. Egy felnőtt nő számára.
Eleve olyan elvárások vannak már, amit egy vénszűz férfi hírből sem ismer.
Meg az igények is mások.
30 évesen én pl úgy vagyok, hogy utolsó amit most akarok egy gyerek. Utazni akarok, ismerkedni, élni, most éreztem rá az élet ízére.
Ezt persze szigorúan tilos elmondani, mert akkor egyből otthagynak. :d
CsorbaKároly95 légyszi ne írogass privátot. Úgy is tudom, hogy te vagy a SzaboAdam :d ugyan azokat az idióta 24 éves szűz kérdéseket rakod fel, aztán írogatod a privátokat. Hányszor kell még letiltsalak.
Gyökér incel 😃 menj ki és ismerkedj, ne rajtunk lógj.
11-es szuperül összefoglalta. Semmiképp nem mondanám én sem, hogy ciki. Egyszerűen egy hátrány. A legtöbben már nagytini korban megtapasztalják a kapcsolatok sava-borsát. Hogy milyen valakihez alkalmazkodni, áldozatokat hozni, konfliktusokat és különböző helyzeteket kezelni, amik elkerülhetetlenek egy idő után egy kapcsolatban. Szexuális téren is. Egyáltalán mik a saját határaik, meddig érdemes elmenni és meddig nem. A legtöbb 25 feletti nő már nem a tapasztalás fázisában van, hosszú távra keres olyasvalakit, aki megfelel az évek során kialakult igényeinek.
Én azt mondom, semmiképp nem veszett fejsze nyele. Van, akinek abszolút még beleférhet ebben az életszakaszban, hogy „tanítgasson”. Ezen felül biztosan vannak nők/lányok, akik hasonló cipőben járnak. Vagy egyszerűen egy valamivel fiatalabb, 18-20 év körüli barátnőt keresel. Szurkolok neked!
#13, nem nincs véged. (Ha nő vagy akkor nincs gond, nekik bármi elnézhető... bár nem egyszerű egy vénszűz lány személyisége sem)
Ha férfi vayy:
Több dolgot tehetsz. Azonnal sürgősen ráállsz a témára. Stratégiát építesz. Minden nap elvesztegetett idő csak... természetesen baromi sokat kell tenni más téren is. Karrier, jó munka, életcélok, hosszútávú tervek.
Azonnali elköltözés otthonról.
Kialakítani egy stílust, lehet minimalista is de legyen egyéniséged.
Legyen valami szenvedélyed ami érdekes. Lehetőleg ne a Minecraft legyen, vagy ha igen akkor se mondd el :d
Legyél művelt és olvasott, tájékozott a dolgokban.
Ami a legfontosabb, heti 2-3-4 alkalom sport. Lehetőleg barátokkal, társaságban.
Ezen felül pedig tessék eljárni ismerősökkel, barátokkal ide oda. Akár egy sörözés, koncert, színház, túrázás stb. Új iamerősöket is így lehet találni. Nyitottnak kell lenni, semmire nem szabad nemet mondani. Ki kell lépni a komfortzónából.
Tudom ezek radikális változások, de másképp nem fog menni.
Eseményeken, de a neten is lehet ismerkedni. Gyakorolni kell ezerrel a nőkkel való kommunikációt és bepótolni az elvesztett 10 évet.
Menni fog, de hegyeket kell megmozgatni!
Szerintem 20 alatt is legtöbbször égő ha valaki szuz. Pont abba a korban tombolnak a hormonok, az ember folyton kefélne, nem is értem mi a franccal töltitek az idötöket? ?
Elnézést de aki ennyi idősen szűz tuti hogy defektes kissé. Olyan, hogy vallásos vagy félénk még elfogadható. De 25 felett mire vár? A tökéletesre nem kell ennyit pazarolni, az első szerelmek az esetek 99,9 %-ában nem tartósak.
16-os:
Férfi vagyok. Nem írtál rossz tanácsokat, de egy nagy bajom van velük. Ezek mind kényszerített változások.
Én elismerem, hogy előbb-utóbb apránként megváltozok magamtól, elvégre ez elkerülhetetlen, de semmiképp sem fogom magam kényszerből megváltoztatni csak azért, hogy megfeleljek a "szociális normáknak".
Én az a tipikus "levegő" kategória vagyok, létezek, de abszolút senkit nem érdekel, engem meg mások abszolút nem érdekelnek. Ennek ellenére megvagyok egyedül és elégedett vagyok a jelenlegi életemmel.
Nem vagyok rágörcsölve a társkeresésre, habár anyám folyamatosan idegesít vele.
Számomra nem dől össze a világ, ha egyedül maradok. Persze ha az élet közbeszól és mégis lesz valakim, nyilván nem fogok panaszkodni.
Mindenesetre érdekes a közvélemény az "öreg" szüzekről. Én nem tartom cikinek. Aki ezért dobna valakit, az csak dobó illetőt minősíti. A dobott meg kikerült egy lövedéket.
#18, ezt most még nem érted... majd amikor mégis kapcsolatod lenne, akkor lesz kegyetlen.
Mert akkor fogsz ráébredni, hogy az égvilágon semmit nem tudsz az egészről.
Amikor majd azt veszted el akit tényleg szeretsz és hiába szerelem, meg hiába toleráns és türelmes a másik... ha alapvető dolgokban nincs tapasztalatod, akkor könnyen lehet, hogy nem fog működni.
Óriási tévedés, hogy a társkeresés úgy működik, hogy majd 30 évesen vénszűzként megtalálod a szerelmet és minden virágba borul. Ez 1 az 1000000-hoz.
Ez egy nagyon kemény, hosszú idő és sok bukás után elsajátítható dolog.
Döntsd el, hogy akarsz valamit vagy sem, mert kb ha innentől ráállsz akkor 5 év mire megvalósíthatod önmagad.
Ezek a változások a férfivá válás útjai. Nem társadalmi normák, előírások, hanem egy normális életút. Ha nem foglakozol ezekkel - és nem a nők miatt... akkor tényleg reménytelen vagy. Jobb ha le is mondasz az egészről.
# 19 Mert annak aztán virágba borul az élete, aki kapcsolatokból kapcsolatokba ugrál, annyi tapasztalatot szerez, és mégse találja meg az igazit. Talán mert nem is létezik. Csak áltatja magát mindenki vele, jobb ráfogni, hogy nem ő volt az igazi, minthogy belássuk, hogy telhetetlenek vagyunk. Aki belekezd ebbe a gyakorlatozásba az nem, vagy csak nehezen fogja tudni abbahagyni, minél több partnere volt, annál nehezebben fog leállni.
Lehet hogy a csajozáshoz, a nők hülyítéséhez, kalandozásokhoz kell a gyakorlat, hosszú út kell, megfelelő rutin eléréséhez, de egy normális családalapításhoz nem hiszem, hogy ez lenne a megfelelő út. Csak az a baj, hogy a nők nagy része a hülyítést élvezi a legjobban, és a komolytalan emberekből akar komoly apafigurát faragni, aztán meg jön a sírás-rívás, hogy, megcsalt, elhagyott, milyen gonoszak a férfiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!