Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ha szánalm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ha szánalmasan vékony vagyok férfi létemre?

Figyelt kérdés
Egész életemben ezzel kellett küszködnöm, hogy nagyon vékony vagyok. Középiskolás koromban még csak 60-65 kg voltam 190 cm-es magassághoz, aztán az egyetem alatt rendszeresen edzettem meg sokat ettem főleg fehérjedús ételeket, elég keményen "tömegeltem", ennek hatására kb 90 kg lettem, de ennek egy része persze zsír volt, amit aztán úgy-ahogy ledolgoztam és ekkor lettem 82-83 kg, ami eléggé nudli volt ehhez a magassághoz, viszont egy ideje abbahagytam az edzést és a tömegelést és visszazuhantam 78 kg-ra. Megint borzalmasan szarul nézek ki, viszont ez nem mehet így, hogy folyamatosan ezzel küszködjek, hogy normális testsúlyom legyen, mert amúgy az sem megoldás ha sokat eszek, mert hajlamos vagyok zsírosodásra. Ha meg csak normális adagokat eszek, akkor stagnál a testsúlyom ebben a 75-80 kg tartományban, még ha mellette edzek akkor is, esetleg +2-3 kg.
2019. ápr. 26. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj dokihoz, vagy táplálkozási szakértőhöz!
2019. ápr. 26. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
nálam is így van szerintem erre megoldás nincs csak evés+ edzés .
2019. ápr. 26. 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Menj el dokihoz! Mármint pszichológushoz.

Te nem szánalmasan vékony, hanem szánalmasan HÜLYE vagy...

Én világ életemben nem tudtam hízni, 186cm-hez kb. 67-70 kg között mozgok ,és teljesen elégedett vagyok a testemmel és be is jövök a legtöbb lánynak. 😎

2019. ápr. 26. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!