Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki volt már vékony és telt is? Mikor voltál vonzóbb a férfiak körében?
PM túlműködés komoly szívproblémakat okozhat, szerintem kisebb rossz ha jobban kell figyelni az étkezésre.
PM alulműködésem van, voltam vékony és husis is, szerintem egyformán érdeklődtek irántam.
Én 168 centi vagyok, jelenleg kb. 68 kg.
A "versenysúlyom” olyan 54 kiló körül van, tehát most elég daginak érzem magam.
A férfiak hozzáállása irányomban nem változott, mióta meghíztam, párom is van, aki gyönyörûnek tart, de engem már kezd nagyon zavarni.
Nekem nincs mentségem, egyszerûen egy halogatós, lusta tipus vagyok.
170cm vagyok, voltam 50kg is néhány éve, de a normális súlyom 58-62kg között ingadozik.
Leírva volt, aki még az 50kg-t is sokalta (az itt írók), de aki látott, mind azt mondta, nem néztem ki egészségesnek.
Nem vagyok vékony típus, nagy mellem van, széles csípőm, vastagabb combjaim, innen nem is tudok fogyni.
Ennek az lett az eredménye, hogy 50kg-san a könyökem, kulcscsontom, medencecsontom "szépen" kiállt, viszont a combom nem lett vékony, a csípőm nem lett keskenyebb, a mellem se lett kicsi, de az arcom beesett.
Látszott, hogy nem vagyok normális vékony nő, hanem nagyobb súlyról fogytam le.
Most sem mondanám magam teltnek (38-as ruhaméret), de egészségügyileg jobban vagyok. (55kg alatt sajnos mindig kezdődtek a problémák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!