Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki volt már vékony és telt is? Mikor voltál vonzóbb a férfiak körében?
Volt egy exem,amikor jártunk nagyon vékony volt,volt igazából semmi gond nem volt azzal se de melle....semmi. De bármilyen pózban lehetett vele szeretkezni.
Elhízott. Lett olyan melle hogy a látványától izgalomba jön az ember. De viszont egy lötyi popsija is.
Hasa is de az mindeggy.
Hát nem tudom mennyire lehetne úgy hozzáférni mint régen.
Tanács. Jo melltartó és rendszeres mozgás alakformálásra ha hízol.
Szerintem a jó kinézetet nem csak az alak teszi.
Lehet valaki vékony vagy teltebb, ha közben ronda a feje, ami szerintem elég fonton szempont önmagában a kinézetet illetően. Furcsállom ezt a testsúly mániát, ha megismerek valakit, először az arcát nézem meg, nem az alakját.
Láttam már telt, de gyönyörű, szép mosolyú nőket és láttam már olyan vékony lányokat is, akiknek ellenszenves az arcuk.
166cm vagyok, 60kg-osan sok pasinak tetszettem.
Most 80 kg vagyok, így is szoktam tetszeni a pasiknak, de inkább azèrt mert kedves vagyok ès mosolygós. Viszont nehezen találok magamra ruhát. Olyat ami csinos, jó szabású. Nadrágot egyenesen lehetetlen.
Férfi vagyok. És nőben is férfiben is a normál testalkatot gondolom jónak.
Ha za egészségi oldalát nézem, inkább soványabb legyen valaki, mert akkor mozgékony energikus marad. Ha van rajtam 10 kiló, mindeg le kövér disznózom magam, hogy legyen egy kis inspirációm a diétához. Amit egy előttem szóló írt, egy kövér nő nem mozgékony, (a férfi sem) tunya, tehetetlen, és esetleg a nagy ciciket nézni jó benne. De az élet nem egy kerek seggből, és két nagy ciciből áll.
Feltétlenül azt javaslom, hogy inkább maradj soványabb.
Valószínűleg még nem szültél, és a szülés után szinte mindenkin marad pár kiló. Legfeljebb neked nem kell ledolgoznod majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!