Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 honapja 26 napja vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 honapja 26 napja vagyunk egyutt. Össze akar velem költözni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap felvetette hogy ez évben szeretné ha hozzá költöznék. De én még nem szeretnék. Elmondtam ugyanezt neki is hogy ez évben még biztos nem fogok elköltözni hiszen marcius 1en leszunk egy evesek. Mit tegyek? Most valasztas ele allitott hogy csak akkor irjak neki ha ugy dontottem ez evben hozza koltozok. Szerintetek mit csinaljak?
2019. ápr. 26. 09:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sokan vannak, akik pár hónap után összeköltöztek közös megegyezéssel. És ez az utolsó a kulcsa. Ha te valami oknál fogva még nem akarod, akkor ezt illik elfogadni, vagy normális ember módjára átbeszélni, és kompromisszumot kötni. Erre ő nem nyitott, ami rossz jel. Emiatt a helyedben hagynám az egész kapcsolatot, nem amiatt, mert össze akar költözni.
2019. ápr. 26. 10:15
 12/18 A kérdező kommentje:
Azt is hozza tette nem fog orokke csak "talalkozgatni,randizni" mondom hat egyutt vagyunk akkor ez neki randi ?
2019. ápr. 26. 10:18
 13/18 A kérdező kommentje:
Most huzza az orrat mert megmondtam az oszintet hogy nem fogok vele még ez évben össze költözni.
2019. ápr. 26. 10:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Persze, aztán odaköltözöl és hirtelen nem beszélhetsz a barátaiddal, a családoddal, nem mehetsz le a boltba, vagy dolgozni, nem sminkelheted magad, gyereket kell szülnöd, délre legyen kaja, különben kapod a pofont, stb. Nem látod?
2019. ápr. 26. 10:35
 15/18 A kérdező kommentje:
Komolyan igy lenne ? Atyaeg
2019. ápr. 26. 10:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyik korábbi válaszoló vagyok.

Nem értem, mit vergődsz még mindig. Leírtad, hogy nem akarsz hozzá költözni, mi meg leírtuk, hogy király, akkor ne is költözz. Ennyi. Egy nem egészen 2 hónapos kapcsolatnál (miért fontos, hogy pontosan 1 hónap 26 nap?) nem érdemes ennyit rágódni. Randiztatok párszor, kiderült, hogy nem passzoltok, hát tovább kell lépni, nem kell ezt túlgondolni.

2019. ápr. 26. 10:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Hú bammeg! 1 hónap 26 nap. Rettenetesen sok idő, mi lesz veled ha majd 2 hónap és 3 nap lesz belőle? Valamit még nem értek! Kinek az életét éled? Ha nem akarsz költözni, akkor nem költözöl. Ha meg a lovagodnak ez nem tetszik, akkor meg így járt. Te se csüggedj, megszabadulsz egy pszichésen beteg embertől.

Eszméletlenül sima kapcsolatod van, ha zsarolás az alapja.

Engem ez az egész emlékeztet a közlekedési balesetekre. Ott is mindenki megmagyarázza a hülyeségét, holott ott is az emberi felelőtlenség a fő ok az esetek 98%-ban.

Csak egy költői kérdésem van: mit eszel egy ilyen pasin? Nem érzed hogy a viselkedése előrevetíti az egész kapcsolatod kudarcát? Nem, oké. Szuper hapsid van, te sosem találnál jobbat, hát maradj vele, ha meg nem költözöl, engeszteld ki naponta 5 szexszel.

2019. ápr. 26. 11:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Férfiként mondom, hogy menekülj az ilyentől, lehetőleg minél hamarabb és minél messzebbre. Persze nyilván össze lehet költözni 2 hónap után is, ha mindkét fél ezt szeretné. De ha te nem szeretnéd és korainak tartod, akkor nincs miről beszélni. Vedd már észre, ez zsarolás, amit csinál.

Mi is kb. 2 hét után kvázi összeköltöztünk egyik exemmel, mert szinte mindig nála aludtam. De a saját lakást (albérletet) csak 1 év után mondtam le, amikor már tényleg biztosak voltunk benne, hogy mindketten komolyan gondoljuk. Itt viszont nem volt semmi zsarolás, meg fenyegetés, szabad akaratunkból tettünk így.

2019. ápr. 26. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!