Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van köztünk?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy nagyon régi ismerősömmel.

Eszméletlen nagy vágy, vonzalom van közöttünk.

Nem is ezzel van a gond, hanem féltékenykedik, néha engem is zavarnak bizonyos dolgok.

Azt mondta, hogy fél, hogy találok magamnak valakit, akivel végtelenül boldog leszek és elfelejtem őt örökre.

Hiányzom neki, nekem is hiányzik.

Mikor ott aludtam, együtt aludtunk és jól esett neki,hogy ölelem és nekem is jól esett, hogy ölelt.

Ez több, mint vágy?

2019. ápr. 26. 08:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ja és hogy talál valaki mást, akivel kapcsolatban lesz..

Nem fog! Még ő írta, hogy Ő fél, hogy én találok valakit.

2019. ápr. 26. 09:32
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Nem értem ennek a vergődésnek a tárgyát. Minden kapcsolat így kezdődik. Attól, hogy kimondjátok, a vágy nem fog elmúlni. És attól, hogy nem mondjátok ki, idővel így is úgy is csökkenni fog. Ez ilyen. Viszont kérdezem én mi értelme van örök életen át egymásra gondolni és néha összejárogatni? Hogy majd egyszer visszagondolhassatok rá bánatosan, miért nem próbáltátok meg legalább?
2019. ápr. 26. 10:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, de hány évesek vagytok?
2019. ápr. 26. 14:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Én azt érzem, te félsz attól, hogy ezek csak szavak, és hogy ez csak a szexről szól. Szerintem simán csak élvezd. Ha két hónap múlva azzal jön, hogy légy boldog mással, az egyértelmű. Ha még akkor is melletted lesz és felvállal, az még inkább.
2019. ápr. 26. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!