Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van köztünk?

Figyelt kérdés

Lefeküdtem egy nagyon régi ismerősömmel.

Eszméletlen nagy vágy, vonzalom van közöttünk.

Nem is ezzel van a gond, hanem féltékenykedik, néha engem is zavarnak bizonyos dolgok.

Azt mondta, hogy fél, hogy találok magamnak valakit, akivel végtelenül boldog leszek és elfelejtem őt örökre.

Hiányzom neki, nekem is hiányzik.

Mikor ott aludtam, együtt aludtunk és jól esett neki,hogy ölelem és nekem is jól esett, hogy ölelt.

Ez több, mint vágy?

2019. ápr. 26. 08:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem mindegy,hogy minek nevezed?Nagyon ùgy tűnik,hogy mind a ketten egymást akarjátok.Kezdjétek el normâlisan,aztân majd kiderül,hogy vâgy vagy több.Az ezen való agyalâstól viszont nem jutsz/juttok előrébb.
2019. ápr. 26. 08:13
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Csak nem tudom, hogy érdemes-e elkezdeni.

Mert ugye azt mondta, vagyis azt is, hogy jó velem minden. Beszélni,feküdni,stb..

2019. ápr. 26. 08:19
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Egy kapcsat elején sem lehetsz biztos benne milyen lesz,jó vagy rossz,de mégis belekezdesz.Ha neki jó veled beszélgetni is,a szex is,más is,és ezzel Te is így vagy,akkor egyértelműbb,hogy érdemes elkezdeni..Legalábbis nekem.
2019. ápr. 26. 08:29
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Attól fêlsz,hogy ha elkezdtek együtt jârni,akkot elmùlik a vágy?Ha igen,akkor ne nevezd nevên a lovat,és így nem lesz mitől megijedni.
2019. ápr. 26. 08:51
 5/14 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan ettől félek utolsó!

Meg írta, hogy jó velem minden. Beszélgetni, feküdni, szexelni, bármi.

És félek, hogyha összejönnénk, akkor már nem tekintenénk úgy egymásra.

2019. ápr. 26. 09:04
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
A vágy nem attól mùlik el a másik iránt,hogy komolyan kezditek el venni,vagy épp nem.(Hacsak ez nem valami.perverzió az embernél.)Ha elmùlik,akkor tuti nem azért,mert elkezdtek "járni",elmùlt volna anélkül is.Tuti.Most is râ lehetne fogni,hogy együtt vagytok....Beszélgettek,szex,lehet közös program is van stb.Csak nincs kimondva.Elmùlt már?Még nem.Ha el is mùlna az nem azért lesz,mert ki lett mondva,hogy ez egy kapcsolat.
2019. ápr. 26. 09:14
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Plusz pozitívuma,ha kapcsatba kezdetek egymással,akkor mindig együtt lehettek,és nem kell,hogy az az érzeted legyen,hogy valaki valami tomítőanyagnak gondol,egy tárgynak amivel a szemêlyes igényeit elégíti ki.Hogy aztân ,vagy melletted keressen valakit,akivel komolyabb kapcsolatot is lehet kezdeni.De persze Neked kell tudni melyik kelt benned jobb érzést.Az ha csak szexre vagy jó,vagy az ha észreveszik,hogy mâs miatt is êrdemes veled lenni.
2019. ápr. 26. 09:22
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát lényegében szinte most is majdnem olyan, mintha együtt lennénk utolsó. De szerintem jobb az így, hogy nincs kimondva. Egyenlőre!
2019. ápr. 26. 09:24
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát igazából nemcsak szex van. Mert napi szinten annyit beszélgetünk, és ez a dolog csak egyszer-egyszer hozódik fel. Amúgy meg azt írja mindig, hogy hiányzom neki, ha együtt is vagyunk, akkor java részt beszélgetünk, ölel.
2019. ápr. 26. 09:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Szóval, nem érzem magam kihasználva, mert azt mutatja felém, hogy én igenis fontos vagyok, mint Nő, nempedig mint szextárs.
2019. ápr. 26. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!