Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Készen vagyok tőle, annyira vonzó, de nem lehet köztünk semmi (foglalt vagyok és amennyire tudom, ő is). Hogyan jussak túl ezen?
Figyelt kérdés
Hihetetlenül vonzó férfinek találom,kb első látásra beindult a kémia, legalábbis a részemről. Szerintem nem kölcsönös és én a páromra akarok koncentrálni. Ti hogyan álltok ellen a vonzásnak?
27/N
2018. dec. 5. 20:12
1/21 anonim válasza:
Három szó : HŰSÉG, TISZTELET, SZERELEM.
2/21 anonim válasza:
Pár menet után mindig rájövök a párom az igazi. Utána már veszit a másik minden varázsából.
3/21 A kérdező kommentje:
Nálam a megcsalás semmiképpen nem opció. Nekem szakítóok lenne, így én sem teszem. Itt inkább arra lennék kíváncsi, hogy mit tegyek annak érdekében, hogy ne vonzódjak máshoz. Ha véletlen a közelében vagyok szinte tapintható a feszültség és a vonzalom (legalábbis én így vagyok, fordítva nem tudom), próbálom elkerülni. Mással nem volt ilyen szerencsére, de itt hónapok óta tart.
2018. dec. 5. 20:24
4/21 anonim válasza:
És milyen a kapcsolatod a pároddal?
5/21 anonim válasza:
Ha vonzódsz máshoz miközben párod van a francokat akarsz te a párodra koncentrálni! Már cseszheted az egészet ha ilyen szinten hergel egy másik srác.... Nem lesz őszinte és egészséges kapcsolat innentől kezdve, mert máson kattogsz. Sajnálom szegény párod hogy ilyen trutyiba került.
6/21 A legrosszindulatúbb válasza:
Ugyebár a nőket párkapcsolatban/házasságbab képtelenség elcsábítani. Képtelenség a f#szt! :DDD
7/21 anonim válasza:
Gondolkodj el miért hazudsz saját magadnak is.
8/21 anonim válasza:
"Ugyebár a nőket párkapcsolatban/házasságbab képtelenség elcsábítani." - JÓL MŰKÖDŐ kapcsolatból/házasságból valóban képtelenség, de ha már ilyen vonzódás felmerül, ott a kapcsolatban kell keresni, hogy vajon mi nem működik úgy.
9/21 anonim válasza:
Miért kéne a kapcsolatában keresni?? Egy jó kapcsolatban is jöhet ilyen érzés. Sok embernél élete során jön is hasonló. Azt csak gyerekek gondolják, hogy csak akkor, ha rossz a kapcsolat.
10/21 anonim válasza:
fogd fel úgy, hogy ez nem egy helyijáratos busz, hogy arra szállsz fel v át amelyik épp jó irányba visz..hogy miért is?..azért mert a társad egy érző lény aki ez miatt tök szomorú lesz és ezt meg nem akarod..
szóval vedd tudomásul, hogy a jelenlegi pasid pont ugyanazt tudja mint az új jelentkező hiszen ő már egyszer teljesen meghódított, emlékezz, nem tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!