Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvarolnátok egy foglalt nőnek?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy társaságból nagyon bejön nektek egy csaj, de barátja van. Megpróbálnátok közeledni felé? pl. elhívni egy kávéra, hátha megkedvel... Vagy várnátok míg újra szingli nem lesz?
Vagy mivel barátja van nem is tekintetek rá úgy mint potenciális leendő párra?
2018. júl. 31. 15:16
1/8 anonim válasza:
Persze,miért ne.Az hogy foglalt engem nem érdekelne,diszkréten csinálnám az egészet.Egy foglalt nőt sokkal izgalmasabb becserkészni. De van egy határ ameddig elmennék. Szexuális kapcsolatba nem mennék bele ha van barátja.
2/8 anonim válasza:
Gondold át, hogy kell-e neked olyan csaj, akit bárki fel tud szedni akkor is, ha van pasija.
4/8 anonim válasza:
Bepróbálkoznék, ki tudja, lehet összejön a dolog. Persze ez attól is függ, hogy milyen szoros a kapcsolata a barátjával, ha pl. állandóan a közös élményekről mesél, meg hogy mennyire szereti, akkor valószínűleg felejtős, ellenben ha panaszkodik róla, vagy neutrális, akkor könnyebben el lehet hódítani.
5/8 anonim válasza:
Biztos nem kezdenék olyannal, akinek van valakije.
6/8 anonim válasza:
Nekem tabu. Alattomos kis idegbeteg sunyi ge.i vagyok, így tudom, hogy hasonló esetben mire lennék képes a srác helyében. Tehát nem kísértem a sorsot.
7/8 anonim válasza:
Nem. Ha tényleg akarnék tőle valamit, akkor megvárnám, amíg a másik kapcsolatát lezárja és addig semmilyen formában nem jelezném neki, hogy érdekel, mint nő.
8/8 anonim válasza:
Ha udvarlas alatt ugy erted, hogy aktivan megprobalom felszedni, akkor nem.
Ha azt, hogy nem probalom, de megis sikerul, akkor volt mar ilyen (exem unokatesojanak a baratnojevel).
Egyebkent csak az a no foglalt, akin epp fekszenek, szoval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!