Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Készen vagyok tőle, annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Készen vagyok tőle, annyira vonzó, de nem lehet köztünk semmi (foglalt vagyok és amennyire tudom, ő is). Hogyan jussak túl ezen?

Figyelt kérdés

Hihetetlenül vonzó férfinek találom,kb első látásra beindult a kémia, legalábbis a részemről. Szerintem nem kölcsönös és én a páromra akarok koncentrálni. Ti hogyan álltok ellen a vonzásnak?

27/N

2018. dec. 5. 20:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül rossz az a kapcsolat, de valami nem működik jól, ha egy másik ember ennyire felkelti a figyelmét valamelyik félnek, az is lehet, hogy csak nem egy irányba változtak a pár tagjai, az is lehet, hogy rutinná váltak a mindennapok, de valami nem úgy működik, és erre az ilyen dolgok igenis felhívják a figyelmet, hogy valamit változtatni kell.
2018. dec. 5. 20:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Csak hogy egy szemléletes példát hozzak. Ha az autón az abroncsok elkoptak, attól még nem cseréled le az egész autót, de abroncsot azért lecseréled.
2018. dec. 5. 20:53
 13/21 A kérdező kommentje:

Jelenleg jó a kapcsolat a párommal, de vannak néha hullámvölgyek, viszont hol nincsenek.. Sajnos sokszor az eltérő életmód és a kevés együtt töltött idő miatt vannak vitáik (még nem élünk együtt). Ezeket a vitákat egyelőre tudjuk kezelni.

2018. dec. 5. 21:04
 14/21 anonim ***** válasza:
Na, akkor meg is van a gond. Igen, minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, a kérdés az, hogy ezt tudjátok-e kezelni.
2018. dec. 5. 21:09
 15/21 A kérdező kommentje:

Igen, erre én is gondoltam, hogy át kellene gondolni, mi hiányzik.

Itt az a lényeg, hogy nem kikacsintani akarok a kapcsolatomból, hanem az elemi vonzerőt akarom elkerülni. A párommal nem volt ez a helyzet, hogy mintha villám csapott volna belém, hanem ott lassan, fokozatosan szerettük meg egymást. Nyilván ezt szilárdabbnak is érzem, mint a fellángoláson alapuló kapcsolatokat.

Végiggondolom miből van kevés - a mostani együtt töltött időn kívül.

2018. dec. 5. 21:09
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Kerüld el az egész embert, az megoldja tutira.
2018. dec. 5. 21:31
 17/21 anonim ***** válasza:

Bár a lottón lenne ilyen találatom, csak egyszer. :-)

Kérdező, járjatok a végére, és keressetek megoldást, akármi legyen is az. Ha elkerülöd a másik embert, azzal a fő probléma nem oldódik meg, csak a tünet fog megszűnni ideiglenesen. Sok sikert!

2018. dec. 5. 22:09
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez volt nálam is, ugyanennyi idős vagyok, ugyanilyen elsőre szikra stbstb, még a kapcsolatom is ugyanez, mint amit írsz, MINDEN. Egyetlen különség, hogy az én fellángolásom régebb óta tart.

- Első sorban a te igényeidet és kapcsolatodat gondold át.

- A srác kerülése is erősen ajánlott, de ez "csak" a tüneti probléma kezelése. Ettől mégis ugyanolyan fontos, mert egyikből jön a másik, ne adj teret ennek ha lehet.

Bennem idővel sokat csökkent, de ahol ilyen erős vonzalom van, ott nem tudom, teljesen megszűnik-e valaha. De mára már nem foglalkozok ezzel különösebben, lent tartom a dolgot. Lehet a szenvedély hiányzik a kapcsolatodból és az intimitás, ráuntál kicsit.

A saját kapcsolatom is mérlegeltem, de mi mostanra ott tartunk több év után, hogy lehet szétmegyünk 1-2 hónapon belül. A mi kapcsolatunk is nagyon jó volt és a párom belső értékei több, mint megfelelőek, nehéz lenne még egy ilyen férfit találni. De nálunk totál belaposodott szép folyamatosan az egész mindkét oldalról, és most már nem biztos, hogy ez valaha újra jó lesz.

2018. dec. 5. 22:24
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Az baj h sokan akkor kapnak észbe h javitani kéne v megbeszélni v bármit tenni a fos ellen amiben élnek mikor már a postásra kukásra is felizgulnak,gondolom a szex is kevés Nálam sajnos a kielégitő szex a legfontosabb ha az nincs meg kuka.. Ha együtt tőltött idő,nincs kommunikácio,beszélgetni kell nem ülni a szaron meg cukrot szorni rá-..
2018. dec. 5. 22:58
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem feltétlenül állnék ellen. Lehetséges,hogy szakítanék, mert cska azzal a másikkal lenne tökéletes. Még az se baj, ha utána a pasi a másik csajjal marad továbbra is; de ha a páromnál jobban tetszik másvalaki; hát nemtom mennyire lenne "túlélhető", hogy olyan kapcsolatban lenni, amiben már nem igazi a szerelem. Tehát én már asszem inkább szakítanék, megkockáztatva azt is, hogy akár egyedül maradok; viszont ha pl össze vagytok költözve, akkor talán más a helyzet némileg; meg nemtom, azé biztos a párodat is szereted, szóval nemtom, nehéz ez.
2018. dec. 5. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!