Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nehezebben kozeledtek egy olyan lanyhoz aki "intelektualisan eros", mondjuk tudjatok rola hogy orvosira/jogra jar?
Miért kellene összetojnom magam mert orvosira/jogra jár?
Nem ettől lesz valaki intellektuel.
A mostani barátnő jelöltemről is utóbb derült ki hogy egy év múlva doktorál.
Na és? Nekem meg 5 tanult szakmám van,és legalább még 3 amit autodidakta módon tanultam ki.
Ebből 3 területen számolnak a tudásommal,és szakmai referensként kérnek fel.
Én építem a jövőt.
Én a kezemmel és az eszemmel alkotok.
Nem érdekel az se ha egy polcnyi diplomája van. Ha szimpatikus akkor van jövő kép.
Csak azokat a pasikat zavarja, akik buták hozzá. Látod, 5szakmás úrnál is beindította az önfényezést meg a bizonyítási vágyat. Pont ez az a hozzáállás, amivel egy értelmes nőnek nem tud kelleni.
(Attól, hogy valaki jár vmilyen egyetemre, egyáltalán nem biztos, h el is fpgja végezni.)
Szinten, nem érdekelne.
Ismerek diplomás hülyéket, és művelt, hegesztőket (oké, o fiú)
Szerintem ez a kérdés nem egyértelműen megválaszolható, hiszen annyiféle ember van.
Valakinek vonzó, valakinek semleges, valakit taszít.
Én nő vagyok, évek óta mérnökként dolgozom és mellette folyamatosan szerzem az újabb képesítéseket, de abszolút vegyes dolgokat tapasztaltam. Volt aki túl nagy falatnak tartott (lélekben), mert alapjáraton egy karakán nő vagyok, aki kitűzi a célt és megy. Mellé önbizalmam is van ahhoz, hogy megtudom csinálni azt, amit a fejembe vettem. Ez nem mindenkinek kezelhető és benyelhető. Ez van, megértem.
Valakinek az nem tetszett, hogy a fizetésem valószínű már most a duplája az övének. Nem tudta számszerűen és engem nem is érdekelt kifejezetten, de már az első hetekben az volt a téma, hogy ő nem látja a jövőképet, mert nem tud családfenntartó lenni. Ez többször is előfordult.
Aztán pedig vannak azok, akikkel minden klappolt, de idővel zavarni kezdett, hogy nem tudunk otthon megbeszélni dolgokat. Ő nem érti a napi problémáimat, nem tud és nem is akar hozzászólni a stressz forrásaimhoz. Engem ez őszintén szólva felemésztett. Mintha két teljesen más nyelvet beszéltünk volna.
A párom szintén mérnök és a tapasztalataim azt diktálják, hogy az a legjobb párosítás, ha hasonló a hasonlóval kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!