Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek kicsi a pénisze annak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek kicsi a pénisze annak nehezebben lehet gyereke?

Figyelt kérdés

Pl akinek 8 centis mereven annak nehezebben jön össze a baba?

Mert ugye több utat kell megtenni a spermiumoknak.

Vagy ez nem függ össze?

2018. dec. 23. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Nem méret a mérvado

Hanem az ejakulátum minősége a kisfickók mozgékonyságától egészségétől, mennyiségétől függ

És itt nem az ondó mennyiségére gondolok hanem a benne lévő apróságok számára

Hiába sok valakinek a vívő anyaga (ondója)

Ha a spermaszám alacsony és nem mozgékonyak...

Ezt csak azért írtam le mert sokan azt hiszik ha sokat lövel egy pasi akkor termékenyebb

2018. dec. 23. 10:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért lehet nehezebben gyerekre, mert ilyen kicsi pélóval nehezebben talál párt. De ha már van párja, a megtermékenyítésnêl nem számít.
2018. dec. 23. 11:26
 3/8 anonim ***** válasza:

A gondolat nem rossz, de mégsem ezen múlik. Az ejakulátum bejut a méhszájig a spriccelés miatt, vagy a nő orgazmusa alatt, az összehúzódásokkal.

A pubertás alatt, kb 17-19 éves korig még változik a pénisz mérete, nőni fog.

2018. dec. 23. 16:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Szerencsére nekem nem nem 8 centi.

Csak gondolkoztam mert ugye akkor több utat kell megtenni a célig a spermiumoknak. Amúgy nem mindenki spriccel elélvezéskor. Olyankor mi van? Marad a gravitáció, hogy a méh felé folyon?

2018. dec. 23. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Valakinek csak kifolyik,kibuggyan az anyag,de a gyermeknemzést ez nem befolyásolja.
2018. dec. 23. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Mikor a punciban vagy, úgyis belefolyik, főleg ha megfelelő pózban vagytok. Meg sokunknak nem is nagyon spriccel, csak kifolyik, mégis elméletileg tudok gyereket csinálni.
2018. dec. 23. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezek általában termékenyebbek, tehát pont könnyebben lesz gyerekük. Azért, mert valamivel ellensúlyozni kell a méretüket.
2018. dec. 23. 20:15
 8/8 Bari87 ***** válasza:
Szerintem számít! A párom mesélte, hogy az előző kaocsolatába akartak gyereket, de 2 év alatt nem jött össze. Vizsgálat mindegyik egészséges. Szakítottak, de nem ez miatt. Össze jött velem. Egyév után úgy gondoltuk, hogy jöhett a baba! Az első hónapba terhes lett. Le volt döbbenve és akkor mesélte el a régi történetét! Ekkora tete hozzá, hogy nekem nagyobb a farkam! Lehet, hogy számít!
2018. dec. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!