Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? (többi lent)
lányok!!mért van az h az utobbi idöben nehezen csajozok?ha mégis akkormeg álltalában vagy elutasitanak vagy sikerül olyan lányhoz odamennem akinek van barátja.nem vagyok igénytelen,nem vagyok csúnya se,szorgalmas vok becsületes,de egyszerüen mintha átnéznének rajtam:S
voltmár kapcsolatom nemis 1,szakítás se miattam volt hanem a másik fél miatt.soha nem csaltam meg egyik barátnöm se:S..kezdem magam egyedül érezni h már lassan 1 éve nincs barátnöm:S
vmi tanács???csak normális válaszokat kérek.köszi:)
a valasz a kerdesedben van:
szorgalmas vok becsületes,de egyszerüen mintha átnéznének rajtam:
legyel egy kicsit rossz fiu,ne legyel becsuletes es ne engedd hogy atnezzenek rajtad,mindenre van megoldas,most nem meselek mert tull hosszu lenne,es ugysem ertened meg
clyde88
köszi az eddigi válaszokt:)
elsö:nem görcsölök ezen semmilyen szinten.hétvégén a szorakozohelyen ugy vok ha sikerül sikerül ha nem nem:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!