Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Örülnétek a barátnőtől/feleségtől fényképes pólónak ajándékba? Hordanátok örömmel vagy cikinek tartanátok?
Figyelt kérdés
nov. 20. 05:49
1/11 anonim válasza:
Exem kapott már tolem pólót de ugy lazán. Nem ilyen eroltetett matricázós baromságot. Hanem devergot.
Általában akkor vette fel ha ossze voltunk veszve, külön voltunk és követett a meloból haza, meg elkapott az utcán, hogy ő ki akar békülni.
Amugy más devergojat hordott inkább valahogy nem a kedvence volt amelyiket tolem kapta.(mondjuk nekem se tetszett de azt hittem neki fog:D)
2/11 anonim válasza:
Maximum otthon venném fel, mókásnak találnám, de egyáltalán nem vágyom ilyesmire.
3/11 anonim válasza:
En nokent valaszolok, szerintem gaz lenne utcara ilyet felvenni. Tenyleg maximum alvos polonak tudnam elkepzelni. :)
4/11 anonim válasza:
Ha ez egy jó kapcsolat, akkor miért kell ilyen plusz baromaságokkal szívatni benne a másikat?
Ha meg amúgy sem jó a kapcsolat, akkor nem ez a póló fogja megoldani a gondokat.
5/11 anonim válasza:
Én nőként gáznak érezném, esetleg poénnak tudnám elfogadni, nem hiszem, hogy utcára is felvenném. Egyszer utaztunk úgy, hogy mellettünk egy kb. tízfős család ilyen rózsaszín egyenpólóban volt, mindenkinek ugyanaz a minta csak névre szólóan, de ők is csak viccből csinálták, hát azt imádtam és irigyeltem, hogy ennyire jól összetartó csapat.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Kérdezte valaki privátban, hogy mi van a pólóra nyomtatva. Azt hittem egyértelmű, hogy a kedvesetek, a nőtök, a szerelmetek profilképe. Szerintem ez egy kedves gesztus, és azt is jelenti, hogy felválallja a kapcsolatot ország-világ előtt. Bár azt is megmértem ha valaki nem szedetni hordani, mert szemérmesebb fajta vagy giccsenek érzi, magamutogatónak. Akkor talán egy fotós bögre vagy párna jobb, azt nem viszi az ember magával.
nov. 20. 09:21
8/11 anonim válasza:
Kb annyira kínos mint a közös facebook.
10/11 anonim válasza:
Fotós bögre vagy párna?
Ugye tudod hogy a férfiak falra másznak az ilyen szaroktól? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!