Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert kell mindig a sminkaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert kell mindig a sminkasztal elott fenykepeszkedni?

Figyelt kérdés

Van facebookon egy ismerosom, aki folyamatosan a sminkasztala elott fenykepeszkedik. Minden fele kenceficeje van, parfumjei, testapoloi...

Miert nem tud mondjuk a KONYVESPOLCA elott fenykepeszkedni?

2014. jún. 21. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
És ebben mi a probléma, h ő pont ott szeret? Savanyú a szőlő?
2014. jún. 21. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Mert ott nincs tükör?
2014. jún. 21. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálunk ez státuszt jelző szimbólum. Ezzel mutatjuk ki, hogy mi mindenre tudunk költeni, mennyi mindent magunkra kenünk, mennyire vagyunk hiúak és erre büszkék.

Amúgy fogalmam sincs.

2014. jún. 21. 10:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy egyesek megint kukacoskodni fognak...

1.! Nehogt a kerdesre valaszolj!!

2014. jún. 21. 10:52
 5/8 A kérdező kommentje:
1! Nem eleg, hogy idiota vagy, de meg itt mocskolodsz is. Irigy vagyok ra?? Ugyan miert, azert, mert nekem 2x annyi cuccom van, mint neki? :)) az ilyenek miatt valik ez az orszag egy nagy semmive, mint amilyen te vagy!!
2014. jún. 21. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Gondolom tükörből fényképezi magát?

Akkor vagy sminkasztal vagy fürdőszoba.

2014. jún. 21. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát drágám, ha az ilyenek miatt mint én olyan az ország amilyen, akkor olvass bele a mondatod közepébe, amivel felvágsz a saját tulajdonaiddal,h neked 2x annyi dolgod van mint neki és tadááám te sem vagy egy intelligens egyed... :) Ha pedig fáj az igazság, akkor ne ide gyere picsogni! És még én vagyok a gáz, miközben a te a kérdésre sem tudsz válaszolni.. :)))))
2014. jún. 21. 11:18
 8/8 A kérdező kommentje:
81%! Te nagyon beteg vagy!!
2014. jún. 21. 11:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!