Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha ezt mondaná barátnőd?
Soha nem adtam okot hogy azt gondolja megcsalom e barátnőm. Se flört se semmi. Telefonom is bármikor odaadom neki, elől van.
Nem jó a szex közöttünk, a kapcsolatunk miatt. Ezen javítani próbálunk.
Beszélgettünk majd azt mondja feküdj le akkor mással..ráadásul nem először vágja ezt hozzám
Leülnék vele megbeszélni, hogy nekem ez nem fér bele és ha problémája van, akkor azt mondja, ne beszólogasson.
Egyébként egy ok lehet, hogy azért mondja, mert fél hogy el fogod hagyni (ami részben jogos, ha nem működik a szex), és próbál megerősítést kicsikarni belőled, hogy ugyan bébi sose csalnálak meg. Kevés köze van a te viselkedésedhez.
"Beszélgettünk majd azt mondja feküdj le akkor mással..ráadásul nem először vágja ezt hozzám"
Együtt éltek és úgy mondta?
Mert ha ezt úgy gondolja hogy továbbra is ott él ahol te, de ő elnézi hogy mással szexelj, akkor azt úgy hívják hogy nyitott kapcsolat.
Ő nem akar veled szexelni de költözni sem akar, akkor ő ezt nyitott kapcsolatként értelmezte?
Mert egyébként ha te mással szexelsz akkor előbb illene szakítani, nem?
Ah hagyd, ez egy onbizalomhianyos idiota.
Nokent mondom, hagyd ott es keress olyat, aki megbizik benned plane, hogy ugy is viselkedsz.
Együtt élünk. Egyikünk se adott okot hogy megcsalásra gondoljon a másik.
Nekem nem a szex az első, fontos de nem mindenek felett
Ertem, nem is amiatt irtam, hogy szakits.
Engem krvafa zavarna, ha a parom ok nelkul nem bizna bennem es folyamatosan feltekenykedne.
Minek kell erőltetni azt ami ennyire nem megy?
Láthatóan ő is már máshoz küld szexelni, ha már ilyeneket mond. De valószínű meg is van rá az oka csak azt nem írtad le!
Így lehet éveket (évtizedeket) elpocsékolni mindkét fél életéből. És ezeket az éveket soha nem kapjátok vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!