Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom volt nője már nekem is írogat meg zaklat, nem tudom elmondjam-e neki vagy sem, ti mit tennétek helyemben?
Oyan 2 és fél éve vagyunk együtt, előttem másfél évig nem volt senkije, nem is beszélt vele azóta mióta szakítottak.
Egy ideje őt zaklatta, írt neki és nézegette a megosztott történeteit közösségi oldalakon (nem folyamatosan, némely időközönként tűnt fel), próbált belépni profiljaiba, email-jébe, kapott értesítést valaki próbált belépni.
Akkor tűnt fel először mikor összejöttünk, gondoltam pont azért, csak honnan tudhatta, mikor nem hirdettük túlzottan, nem az a típus vagyunk akik mindent megosztanak.
Egyértelműen megmondta neki annak idején hogy nem akarja őt.
És tiltotta már mindenhonnan meg akárhányszor írt neki, neki is elege volt belőle, mondta sose menne vissza hozzá hogy súlyos dolgai voltak (nem részletezem, toxikus a csaj).
Nem tudom hogy talált meg, nincs profil képem, monogram van fent, először azt írta (nem tudtam ki az fokozatosan derült ki) meg akar óvni egy veszélytől ő ismeri milyen nem akarja én is csalódjak és átmenjek ugyanazon mint ő.
Aztan azt írta visszaszerzi hogy olyan van köztük amit nem értek és újra az övé lesz élvezzem míg lehet.
Én nem írtam semmi sértőt, azt kérdeztem ki ő miért nem vállalja igazi nevét és arcát miért akarna segíteni.
Majd kérdeztem a végén ha ő olyan rossz minek akarja visszaszerezni, akkor örülnie kéne hogy már nincsenek együtt.
Erre nem válaszolt, szerintem letiltott vagy törölte profilját.
Szerintetek szóljak barátomnak?
Bár sok mindent nem tud tenni, családjának is szólt már, ők normálisak, a csaj ketyós.
Lehet csak felzaklatnám, de úgy is vélem joga van tudni.
Szóval, ti mit tennétek?
én mondjuk harmincon felül vagyok és úgy érzem, hogy ilyen játszmákhoz már túl idős vagyok. úgy van beállítva a fb nálam, hogy csak ismerős vagy annak ismerőse tudjon bejelölni, üzenetet is csak engedélykérésekbe tudnak küldeni akik nem az ismerőseim. ezekkel pedig nem foglalkozom, ha olyan, akkor tiltom és kész, nem fogok én reagálni minden hülyeségre. szerintem neked se kellett volna csevegni vele, látod, hogy írt és tiltod egyből, ennyi.
barátodnak elmondhatod, mit tud tenni. nem is értem, hogy 4 éve szakítottak és még mindig próbálja visszaszerezni? ez nem egészséges és könnyen lehet, hogy nem egyoldalú a dolog, lehet, hogy a barátod is reagálgat neki a megkeresésekre, ezért jön folyton vissza a nő.
Tegyék már ezt át a tini kapcsolatokba.
Nem hiszem el, hogy felnőtt emberek képesek ezen a szinten élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!