Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prosti le tud szokni valaha a k. válkozásról?
Nővérem volt prostituált, jelenleg egy szado-mazo nightclubban dolgozik, mint domina.
Switcher beállítottságú, de pasiként nem kellene neki alávetett.
Így kiéli a domináns oldalát, és keres egy rahedli pénzt is.
A férjét meg pont nem érdekli se a múltja, se a jelenlegi munkaköre.
Heti 2000eurót visz haza. Minimum.
Most komolyan? Azon megy a vita, hogy az adott hozzászóló, aki nyíltan, őszintén, mint tapasztalt hozzászólt lehurrogjátok?
Számomra ott kezdődik a k<rva, aki elveszi, semmibe veszi másnak a párját, családját, társat, saját célja, érdeke végett...önző, aljas módon.
Jaj persze szerelmes lett a picike! Aha, több millió egyedülálló férfi van a világon (én is találtam olyat).
Nem akik űzik, kapnak érte pénzt, majd mindenki megy a maga útjára, üzlet, adok-kapok!
Ők nem emberek? Ilyen álszentek hogy lehettek?
Anya vagyok, sose voltam érzés nélküli kapcsolatban, de ha rohadt nagy baj lenne az életben, kiállnék és eltartanám a gyermekeimet, ha az kellene hozzá, nem siránkozni, levadászni más párját!
Szóval lehet itt osztani az észt? Ők nem tudnak megváltozni, nem viszi rá őket semmi, dehogynem a szerelem, gyermek, ahogy bárkit.
Van egy mondás, ajánlom sokaknak a figyelmébe: “K<vából lesz a legjobb feleség!” 😉
Az, hogy személy szerint te mit értesz k*urva alatt, teljesen irreleváns. K*urva az, aki pénzért nyújt nemi szolgáltatást!
Nem tudom hogy jön most a témához a megcsalás, amiről te beszélsz, de láthatóan érzékenyen érint a dolog. Feltételezem téged is megcsaltak, azért beszélsz róla ilyen hevesen és emlegeted fel újra és újra a hsz-edben. Szomorú és undorító dolog a megcsalás is, de most nem ez volt a téma.
"de ha rohadt nagy baj lenne az életben, kiállnék és eltartanám a gyermekeimet"
Hát igen, innen is látszik, hogy a hajlam benned is megvan.. Ez a fajta pénzkeresési mód a legundorítóbb mind közül, de vitathatatlanul az egyik legkönnyebb, hisz csak szét kell tenni a lábacskádat. Ellenben más tisztességes munkához kéne egy kis ész is. Semmi olyan "rohadt nagy bajt" nem tudok elképzelni, aminek a megoldására csak és kizárólag a k*urválkodás lenne alkalmas! El lehet menni gyárba vagy takarítani vagy árufeltöltőnek vagy akármi másnak.
És nem, se szerelem, se gyerek, se semmi az ég világon nem tudna rávenni arra, hogy áruljam magam! És ezzel nagyon sokan vannak még így. Valakinek vagy van tartása és nincs gusztusa a k*urválkodáshoz vagy nincs tartása és van gusztusa.. Hát ki mibe sorolja magát ugyebár.
"K<vából lesz a legjobb feleség!"
Ja, minden k*urva ezzel próbálja nyugtatni magát.. :D:D Ez csak egy szánalmas mondás, nem attól lesz valakiből jó feleség, mert boldog-boldogtalan f*arokra húzhatta! ;)
Utolsó hozzászólónak!
Vicces, hogy egy hozzászólás alapján azt mondod hajlam!
Ehhez inkább csak ennyit fűzök hozzá...
A lényeg legyen annyi elég, hogy baromira nincs bennem ilyen hajlam, sose volt, nemhiába élem úgy az életemet, ahogy mindig is tettem, tisztességgel, becsülettel, normális emberi értékekkel! Hidd el az élet keményen megtanított, hogy mit és hogyan ne tegyek (szülői “jó” példa), de ezt Te nem értheted, levontál pár sorból és ítélkeztél más felett!!!
A k<rva bármilyen köntösbe is álcázzuk, az abszolút az! Csak valaki felvállalja, valaki pedig szépen becsomagolja! Számomra még mindig tisztessègesebb, mint a becsomagolt verzió, ami most nagy divat, tudod Sugar Daddy, Sugár Mommy kitartottjai és társai!!!
Szóval sose hagynám el a gyerekeimet, mondanék le róluk... adnám fel!
De az élet nagyon sokszor kegyetlenül oda tud csapni, főleg mikor nincs senkid, segítek meghalt mindenki, csak a két gyerekem!!!
Remélem így már érthető voltam számodra is!!!
2munkahyen (gyerek és munkahelyek mellett diplomáztam) dolgozom és bocs ha azt írtam, vagy megbántottam a lelki világodat a kijelentésemmel, csak nem vagyok álszent, sem prűd!!!
Szerintem meg az a vicces, hogy te magad írod le, hogy ha nehéz helyzetbe kerülnél, már mennél is a sarokra, utána meg kikéred magadnak, ha valaki jogosan feltételezi, hogy van benned hajlam! Akiben nincs, annak a nehéz helyzetben sem az az első gondolata, (sőt egyáltalán eszébe sem jut) hogy elmegy k*urválkodni, hanem hogy keres más, tisztességes és becsületes munkát!
Azt hiszed csak te voltál/lehetsz nehéz helyzetben?? Mindenkinek van egy olyan pillanat az életében szerintem, amikor totál kilátástalan a helyzete, minden egyszerre jön össze. Nálam legalábbis és nagyon sok barátomnál volt ilyen, de érdekes egyikünk sem azzal akarta megoldani a nehézségeket és pénzbeli hiányosságokat, hogy áruba bocsájtja a testét! Unokatesóm speciel 2 gyerekkel, egy 3 évessel és egy 7 hónapossal maradt egyedül. Férje lelépett, sz*arik rájuk, unokatesóm apja meghalt már rég, anyjával nincs jó viszonya, tehát segítsége kb semmi. Mindemellett elég komoly pénzügyi nehézségei vannak, DE eszébe nem jutott, hogy elmegy prostinak!! A nagy oviban van, a kicsi bölcsiben, ő pedig megállás nélkül dolgozik egyszerre 2 helyen. Igen, így is lehet, meg lehet úgy is, ahogy te írtad, hogy kiállsz a sarokra, ha jön bármi nehézség....
Nagyon szánalmasnak találom amúgy azt, amikor valaki épp a gyerekeire hivatkozva k*urválkodik, miközben még mentegetőzik is, hogy jaj csak miattuk csinálom, jaj azért teszem, hogy nekik jó legyen stb. Egy felelősségteljes, felnőtt, érett édesanya ilyet nem csinál! Főleg nem a gyerekeire mutogatva!
Ne haragudj, de ki mondta, hogy ez az első gondolatom lenne???
Nem is értelek?! - innen jön, hogy ítélkezel!
De nem állok le veled vitázni, mert felesleges!
Minden jót neked és az unokatestvérednek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!