Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy prosti le tud szokni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prosti le tud szokni valaha a k. válkozásról?

Figyelt kérdés
Vagyis ha egyszer megszokta a könnyű pénzkereset lehetőségét, akkor ha később netán családja lesz, akkor is időnként fogadni fog egy-két ügyfelet, amíg a férj dolgozik, csak hogy kiegészítse a konyhapénzt, vagy hogy meg tudja venni az új ruhát-cipőt, netán a gyerekének meg tudja venni ugyanezt? Le lehet erről szokni végleg? Vagy ez a veszély mindig fenn áll a férj számára?

2019. ápr. 25. 10:34
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
21%

Aki szűzen megy férjhez az esetleg nem válhat el?

Nem függ össze a kettő.

2019. ápr. 25. 11:49
 12/42 anonim ***** válasza:
26%

Nagyon kevés ember van ezen az oldalon aki őszintén mer válaszolni, főleg kényes témàkban, aki pedig meg meri tenni, el van ítélve.Nem csak ilyen témakörben.

Szàmomra érthetetlen, hisz ez az oldal pont arra van, hogy vàlaszoljunk egy adott kérdésre.

Ja, csak őszinte vàlaszt ritkán ad valaki, hisz jujde prűdek meg szentek vagyunk, ugye?

2019. ápr. 25. 11:55
 13/42 anonim ***** válasza:
48%

És szerinted én vagyok az egyetlen nő az oldalon aki foglalkozott az ősi mesterséggel?Nem hiszem.

Màsrészt elég sok kisfiú rinyàl itt, 20 éven felüliek! hogy elmenjen-e prostihoz, mert még szűz.

Na akkor mi a helyzet, amíg kereslet van, addig kínàlat is.

Nincs igazam?

2019. ápr. 25. 12:02
 14/42 anonim ***** válasza:
61%
Itt az a baj hogy elején gondolom mindenki a pénzért vág bele.És tul mennek látják hogy jön a pénz könnyen a szex megszokássá válik mint másnál a kávézás.Ott ragad
2019. ápr. 25. 12:10
 15/42 anonim ***** válasza:
53%
Ebben nem lehet ottragadni, mert mindenki vàgyik a szerelemre, szeretetre, csalàdra, vagyis abbahagyja.Egy idő utàn màr a könnyen jött pénz sem ad örömöt.
2019. ápr. 25. 12:19
 16/42 anonim ***** válasza:
72%

Kutyából nem lesz szalonna, tartja a mondás. Bar én nő vagyok, de beleképzelve magam a pasi helyébe.. hát, maradjunk annyiban, én tuti nem kísérleteznék azzal, h vajon rácuppan-e az első farokra, ami szembejön vele, ha pénz szűkében vagyunk avagy sem.

Azonban az első gondolatom nekem is az volt, hogy te jó ég, komolyan ki az a barom, aki elvesz egy erkölcstelen, ócska k*urvát, ráadásul még gyereket is csinál neki... Az ilyen egyébként meg is érdemli, ha megcsalják, hisz pontosan tudta miféle “nővel” kezd.

2019. ápr. 25. 12:46
 17/42 anonim ***** válasza:
28%

Köztünk nem megcsalàs miatt lett vége, teljesen màs jellegű problémàink voltak.

Hidd el, aki eme ipart űzte valaha, érzelem nélkül nem fog szexre vàgyni.

2019. ápr. 25. 13:10
 18/42 anonim ***** válasza:
70%

"Hidd el, aki eme ipart űzte valaha, érzelem nélkül nem fog szexre vàgyni."

Ja, arra csak akkor vágyott, amikor fizettek is érte..?

2019. ápr. 25. 13:20
 19/42 anonim ***** válasza:
15%

Nem, én sajnos nem sajnos, amúgyis elég tüzes voltam mindig, de egy pàr éve lenyugodtam.

De gondban lennék ha nem lenne aktív a nemi életem.

2019. ápr. 25. 13:40
 20/42 anonim ***** válasza:
78%

Én nem hiszek a gyökeres megváltozásban. Ideig-óráig lehet változni, de még nem láttam embert, aki így élte volna le az életét. Mindig visszaeső maradt.

Az 56%-os is most prímán beigazolta az utolsó mondatával. Tehát visszaesne, ha nem lenne egy ideig megba.szva valami ok miatt.

2019. ápr. 25. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!