Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prosti le tud szokni valaha a k. válkozásról?
Nem ezt mondtam.
Csak azt hogy bajban lennék, mert hiànyozna a szex.
Prostiként màr nem dolgoznék, pont a gyerekem miatt nem.
Igen, és pontosan ez a bajban lennél fog visszasodorni. Az mindegy, hogy pénzért vagy nem pénzért, de akinek ennyire központi téma a szex az életében(az írásaidból ez jön le), azt semmi sem fogja megállítani. Még a gyereke létezése sem.
Tagadhatod nyugodtan, nem én hazudok önmagamnak és másoknak, a lényeg ettől nem változik. És nincs olyan, hogy le nyugodtál. A vér sem válik vízzé. A prostiságra is születni kell. A hajlam megvan benned, sosem fog elmúlni,hiába áltatod magad.
"Nem az a baj ha prosti volt, de az igen , hogy annyira szét lett tágítva , hogy a kis 10 centis kuki kb már csiklandozásra is kevés lenne."
Te sem vagy se nő, se zseni.
Na, valahol pont a 10 centisről megy az értekezés :)
10 centit minden nő körberöhög.
Javaslom az anatómia tanulmányozását. A hüvely tágassága genetika, nem függ a szexuális aktusok számától. El kellene már felejteni ezt a tévhitet végre.
A 10 centi max. egy rövidebb és szűkebb vaginával rendelkező nőnek lehet elég. A nőknél is változó a hüvely nagysága, ugyanúgy mint a férfiaknál a farkuk mérete.
Utolsó hsz. köszi :)
Épp ez az, hogy én tudom miről beszélek, hiszen ebben benne voltam.
Mamàr teljesen màs az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!