Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a viselkedésről?

Figyelt kérdés

A gimi alatt szinte végig ugyanazzal az emberrel voltam párkapcsolatban (4ev 2 hónap, és 9 évvel volt idősebb nálam), megadott nekem mindent, szerettem is, meg is becsültem nagyon. Aztán az egyetem elején bekerultem egy teljesen új közegbe, és hirtelen radobbentem, hogy nem éltem meg a tinedzserkort úgy igazán. 16-17 évesen amíg a többi gimis fesztivalozott, hazibulikba járt, együtt tanult, megtapasztalta a szerelmi csalodasokat, én a huszonévesek álmát éltem, wellness, sok nyaralás, jó kocsi, shopping stb. És ez minden szép és jó volt akkor, de utólag nagyon hiányzik, hogy nincsenek gimibol szinte egyáltalán barátnőim meg haverjaim, mert minden közös programból kimaradtam a párkapcsolatok miatt. Egyetemen már szerettem volna másképp, és ezért szakítottam a barátommal. Nagyon rosszul fogadta, de nem lettünk haragban. Viszont nagyon rosszul esett amit a fejemhez vágott legutóbb. Amióta (6 hónap) külön vagyunk,azóta érzem azt igazán, hogy élek. A tanulásban, a sportban, a munkában is a maximumot tudom hozni, nagyon jó barátaim lettek akikkel bulizunk, es van 2 szeretőm, akiket alig tudok osszeegyeztetni a sok program miatt (de ettől olyan izgi az egész). Párkapcsolatot nem akarok, annyira élvezem, hogy végre nem valami másról szól az életem. Az exemnek nem akartam ezt elmondani, de megtudta egy közös ismerostol és nagyon rosszul esett amiket a fejemhez vágott utána. Azt mondta hogy csalódott bennem, azt hitte én több vagyok mint egy átlag egyetemista aki csak a csütörtöki bulikra tud gondolni, és többre tartom magam annál minthogy érzelem nélkül lefekudjek bárkivel. És lek****zott.

Tényleg igaza lenne? Én nem akarom elhinni hogy gáz amit csinálok, de 4 év együttjárás után nehezen teszem túl magam azon, ha ilyet mond.

2019. ápr. 20. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt elsősorban arról lehet szó, hogy megbántva érzi magát, amiért szakítottál vele, valahol érthető módon, de neked nem kell foglalkoznod a véleményével (máséval sem), ha jelenleg jól érzed magad.
2019. ápr. 20. 20:06
 2/11 anonim ***** válasza:
33%
Teljes mértékben igaza van.
2019. ápr. 20. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Feldúlt, csalódottságot és frusztráltságot érez, mert nem az és nem úgy történt, ahogyan azt ő elképzelte. Ennyi.

Veled meg... pontosan az történt és pontosan úgy, ahogy te azt elképzelted. A szükségleteid kielégülnek. Boldog vagy. Amíg ez megvan, addig miért érdekel mások véleménye?

2019. ápr. 20. 20:33
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Most ez a korszakod van. Senkinek semmi köze hozzá. Az, hogy valaki hosszú párkapcsolatban él még nem jelenti azt, hogy szent vagy éppen boldog.
2019. ápr. 20. 20:44
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

Bulizni, sulira meg melóra koncentrálni bőven lehet párkapcsolatban. Egyetem és gimi alatt is komoly párkapcsolatban voltam végig. Mégis végig buliztam, éltem, rengeteg barátom volt. Aki ezt kapcsolatban nem tudja kivitelezni az egyszerűen csak balfsz vagy társfüggő. A kapcsolat nem zárja ki, hogy kiéld magad.

Én osztom az exed véleményét.

2019. ápr. 20. 22:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Nézd igen rossz hogy kimaradtál ezekből de annak örülj hogy nem lettél 14-16 évesen az a hülye kis tinip**csa aki összefekszik mindenkivel és leissza magát a sárgaföldig. Bulizni lehet ésszel is de 15 éves gyerek ne bulizzon még. Szóval ebből a szempontból részben jól jártál. Persze a többi az hiányozhat de igazából nem maradtál le semmiről.

Én elsőéves vagyok, gimiben (is) nekem elég nagy szociális életem volt, mentem bulizni (már idősebb korban), erre-arra stb ami neked kimaradt de nekem sosem volt párkapcsolatom holott most már igazán lenne rá igényem (de mondjuk 3-4éve is lett volna). Na nekem meg ez maradt ki. Szóval semmi sem tökéletes, nem vagy k**rva, az exed meg van bántva és ezért mondta. Az egyetem arról is szól hogy élményeket szerezz, ne maradj ki belőle.

2019. ápr. 20. 23:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Érthető, hogy frusztrált, hisz ő értelmes nőnek hitt, aki már valamennyire érett szellemileg. De most szembesült vele, hogy ez nem így van, te visszafele "haladsz" a szellemi fejlődés útján. Gondolom ezen töprengett, amikor összeállt neki a kép, hogy totál tévedett, hisz vele is csak a jó kocsi, wellness, és egyéb miatt voltál együtt, most meg ingyenkrv@ lettél, hogy fiatalokkal bulizhass. Nem csodálom, hogy ki van akadva, engem is megviselne, ha ennyi évet elbsztm volna egy ilyen aranyásó l.otyóra az életemből.
2019. ápr. 22. 10:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nem lehettél önmagad és barátaid sem lehettek mellette, valószínűleg okkal akart gyereket maga mellé. Mondom ezt úgy, hogy én is prűd vagyok. Egy vele egyidős egyszerűen azt mondta volna, hogy nem egymást keressük.
2019. ápr. 22. 10:30
 9/11 anonim ***** válasza:

"A gimi alatt szinte végig ugyanazzal az emberrel voltam párkapcsolatban... 9 évvel volt idősebb nálam... megadott nekem mindent... én a huszonévesek álmát éltem, wellness, sok nyaralás, jó kocsi, shopping stb."

Ezt hívják kitartott k.u.r.v.á.n.a.k

"Van 2 szeretőm... párkapcsolatot nem akarok"

Ez meg az ingyenk.u.r.v.a.

A kérdésedre a válasz: igaza van az exednek, te világ életedben az voltál.

Amúgy milyen "egyetemre" jársz, ami mellett "dolgozol", 2 pasival dugatod magad, és még bulizol is a sok program mellett? A "munka" gondolom most is az, hogy anyagi támogatásért szétteszed a lábad...

2019. ápr. 22. 11:02
 10/11 anonim ***** válasza:
9esnek és a párodnak igazat adok, nekem is ez jött le.
2019. ápr. 22. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!