Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a férfi viselkedésről? Én nem tudom mit gondoljak róla.
A kérdésem az lenne, hogy mi az oka annak, hogy megbeszélünk egy találkozót, vagyis ő mond egy x napot, de lemondja, mert neki nem jó, aztán mondja hogy holnap, de a holnap sem jó, mert ez a dolga az a dolga van.
Gondolok arra van más is neki, vagy tényleg dolga van. De fura, hogy mindig halasztja a napokat.
Magamból kiindulva.
Felnőtt ember, akinek munkahelye van. Tudod, határidők, projektek, túlóra,...
Nem mindenki fix műszakos, meg apuci pénzén élősködik.
2.es: de hetente mindig lemondani gyanús
Én is dolgozom, de akkor nem ígérek, és szólok hogy bocs mégsem érek rá. És főleg ha facebokoon meg online vagyok órákig. Nem gondolod illik szólni, ha jársz valakivel hogy bocsi, de gondok vannak a munkában nem érek rá. Ez érthető.
Ezt te is így csinálod?
Én is órákig tudok a neten lenni, melóban!
És van, hogy már indulok haza, és akkor jön a hívás, hogy kolléga nem tud jönni, vagy, hogy a parkolóból menjek vissza.
Nekem is volt, hogy egy héten 5 randit mondtam le, és a mostani páromnak is, mert olyan a melója.
Nem érdekled annyira.
Netes ismerkedésnél nekem is ez volt a legutolsóval. Találka megbeszél, közbejött neki valami, átraktuk, megint lett valami, új időpont kitűzése. 3. alkalommal is elakarta napolni. Mondtam neki, hogy köszönöm de így nem szeretném erőltetni a dolgot. Rögtön jólett az előre megbeszélt alkalom. Találkoztunk, beszélgettünk, azóta nem keresett. Nem érzem, hogy bármit vesztettem volna.
Lehet ugyanaz a pasi XD
Ő is ajánlott másik időpontot és nekem minden változtatása megfelelő volt időben, nem volt probléma a megbeszéléssel csak azzal, hogy tartsa is magát hozzá.
Próbáljátok meg mégegyszer, ha megint kitér a randi elől hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!