Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nekem más nemzetiségű pasik sokkal jobban bejönnek mint a magyarok? :S
nekem a fekák és az olasz srácok jönnek be nagyon :DDDDDdd
16/L
A magyar autósok a legudvariasabbak Közép-Európában
15:28nak. Nem nemzetiség alapján ítélek. Tényleg vannak normális magyar pasik de a 90%-a szemét. Legalábbis körülöttem az.
15:34nek. Csak azért kérdeztem meg mert egyesek hülyének tartanak, hogy a magyar pasikat nem nagyon szeretem pont a viselkedésük miatt. Csak én inkább olyannal élném le az életemet akivel keveset veszekednénk. Mert ha mondjuk összeházasodok egy magyarral aki kicsit sem udvarias, ráadásul az sem érdekli, hogy mi van velem azzal felesleges összeházasodni mert úgyis elválnék. De ha egy külföldi emberrel házasodok össze udvarias és érdekli, hogy mi van velem az már mindjárt másabb.
Én már kb 4 éve keresgélek a magyar srácok közt, de még egy igazán kedves, normális srácot sem találtam. :( Szóval kezdem én is feladni. Viszont gyakran beszélek külföldiekkel, engem is nagyon megfog némelyik! Ha tehetem, nekem is biztosan külföldi férjem lesz! :) Arról nem is beszélve, hogy a magyaroknál míg csak "jó csaj" vagyok, amolyan "elmegy", akit meghúznának, aztán ennyi, addig egy külföldi áradozik arról, milyen gyönyörű vagyok. :) Nagyon kedvesek.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!