Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nekem más nemzetiségű pasik sokkal jobban bejönnek mint a magyarok? :S
Nem gáz. A külföldi fiúk sokkal többet adnak magukra,
(jobb ruhák, menőbb cipők, elegánsan férfiasak) mint a magyarok, és ezenkívül jobban is tisztelik a női nemet. Udvariasabbak, tisztelettudóak a nőkkel.
Igen, a külföldi pasik sokkal udvariasabbak a magyar pasiknál!!!! Saját tapasztalatom ez nekem is!!!
Korábban itt erre vonatkozóan feltettem egy kérdést, hogy mi az oka annak, hogy a külföldi pasik sokkal udvariasabbak, tisztelettudóbbak a magyar férfiaknál?
Na, jöttek a magyar pasiktól a bunkóbbnál bunkóbb válaszok, mert fáj nekik az igazság!!!
Tehát egyáltalán nem gáz, hogy külföldi pasit szeretnél magadnak, nekem is külföldi van!!! (Afrikai)
Ejjj, ez relatív, de szerintem az ázsiai férfiak olyan visszataszítóak. A négerekkel semmi bajom.
Ja és egyébkén tényleg bunkók a magyar hapsik. :)
Szia!
Nekem mióta az eszemet tudom,na jó,kb.14-15 éves korom óta a fekete fiúk(néger)tetszenek!Már 40 vagyok,és még mindig!Bár a férjem teljesen átlagos,fehér bőrű,és én is,akkor is odavagyok a csokiszínű fiúkért!Azt hiszem én már lemaradtam róla,de aki még fiatal,annak drukkolok,hajrá hajrá,sok szerencsét kívánok egy ilyen fiúhoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!