Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most úgy őszintén! Miről lehet beszélgetni egy pasival? :S
Nemrég megismerkedtem egy helyes fiúval.Mostanára már ott tartunk,hogy járunk,bár személyesen még csak egyszer találkoztunk.Általában msnen beszélünk(vagy sms).Ilyenkor mindössze annyit tudunk beszélni,hogy
-Szia mizu?
-Szia semmi,veled?
-Velem sem.Mit csinálsz ma?
-(Leírom,hogy mit fogok csinálni) És te?
-(ö is leírja)
És itt általában befejeződik a beszélgetés :S Miről lehet beszélgetni egy pasival?:S félek,ha a személyes találkozásra kerül majd a sor,nem lesz témánk :\
(HA LEHET ÉRTELMES VÁLASZOKAT,Köszönöm)
Sör, autó, pina, pina, mell, pénz. XD És mindent elmondtam.
F
Kedvenc könyv/film/zenekar/élmény... Amúgy gyakorlatilag bármiről, amiről te is hajlandó vagy és ő is hajlandó beszélni. Hány évesek vagytok?
24/L
úúh ez elég gáz így...és jártok? és ennyi? :O
amúgy bármiről tudnotok kéne beszélgetni...ahogy előttem írták könyv vagy ami téged érdekel esetleg közös dolog ami érdekel titeket...ez akár lehet zene,mi csináltok ha együtt lesztek,foci(sport),suli,nyár,haverok...
"félek,ha a személyes találkozásra kerül majd a sor,nem lesz témánk"
már nem azért, de te ezt témának nevezed amit eddig beszéltetek? :D
biztos jól összeilletek ha még neten keresztül se tudtok beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!