Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit "illik", mit nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit "illik", mit nem?

Figyelt kérdés

Ha van barátod, és ír neked egy pasi, aki szerinted ismerkedni akar, de amúgy egyértelműen így nem írja le, te válaszolsz neki?

Megvárod, hogy kiderüljön mit akar?

És amúgy egyáltalán ha kiderül, hogy tetszel valakinek és ismerkedne veled, akkor utána is beszélgetnél vele akár úgy is, ha van párod vagy nálad ez ki van zárva?

2019. ápr. 14. 09:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem leírhatod :)
2019. ápr. 14. 11:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Errōl egy vicces poszt jutott eszembe, ahol a fiú visszaakarta adni a lány elvesztett pénztálcáját, ezért üzenetben írt, de a lány rögtön rávágta, hogy “van barátom, nem ismerkedem, hagyj”:D Kicsit viccesnek néz ki, amikor egy nō azt hiszi, hogy mindenki akar tōle valamit, aki szóba áll vele.

A kérdésre válaszolva, aki ír, annak általában ha idōm van, válaszolok (nem szoktam sok üzenetet kapni, de azt eltudom képzelni, hogy aki sok ilyet kap, annak nincs kedve mindegyikre válaszolni)

Simán megkérem, hogy írja meg, hogy mi okból írt. Ha nem képes egyèrtelmūen válaszolni, az már nem az én bajom.

2019. ápr. 14. 11:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Én válaszoltam ,de csak mert a pasim le se szar...

Ő ott volt ,tök jól eldumáltunk a messengeren ,élőbe is. De még nem volt több ennyitől egyenlőre.

2019. ápr. 14. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!