Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek kapcsolatban hogy illik fizetni a programokat?
én se vagyok férfi, de tényleg meg kell osztani a költségeket.
vannak olyan helyek, ahol illik a férfinek fizetni. ezt meg lehet az elején beszélni.
igen! oda fogja adni a lóvét a lány a fiúnak otthon, mondjuk mielőtt étterembe mennek.
és van olyan szitu, hogy jobb, ha a nő fizet...van olyan!
és egyáltalán nem ciki ez senkinek...sokkal nagyobb nyugalomban lesznek. mert az elején tisztázva lett ez a rész
Felesben vagy felváltva.
Ha az egyik fel egyértelműen közli, hogy ezt most ő szeretné, akkor nem érdemes belemenni a nem, de igen, de nem játékba, hanem legközelebb fordítva csináljátok (nem kell fillérre pontosan megosztani a dolgot, de legyen kölcsönös).
Az, hogy valaki femináciz őt minősíti.
Nekem az a logikus, én hívom, én fizetek.
A pénzre hajt, az nem ez a kategória.
Az nagyságrendekkel többről szól. Kéri, követeli, vigyem a popóját drága helyekre, igazán megvehetném neki azt a cuki negyedmillás láncocskát, stb.
Egy kávét, üdítőt, egy normál vacsit, mozit, stb nem fogad el, azt a nőt leépítem. Nincs kedvem ilyeneken vitatkozni. Ez 1 hónap 4 hónap múlva is vita forrása lenne. Köszi de nincs kedvem mindig ilyesmin vitatkozni.
Köszönöm a válaszokat. Én is azt gondolom, hogy egy kapcsolatban kb felvaltva vagy felesben érdemes fizetni a dolgokat.
Őszintén meglepett, hogy ennyi normális választ kaptam és nagyon örülök neki.
Azért merült fel bennem a kérdés, mert nekem úgy tűnik, hogy a nogyululo réteg egyszerre feminacizik és goldiggerezik. De akkor nem keresek benne logikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!