Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, szerintetek kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerintetek kapcsolatban hogy illik fizetni a programokat?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdés alatt, hogy femináci a lány, aki nem hagyja, hogy a pasas fizessen. De egyébként természetesen minden nő a pénzre hajt. Vagy itt nincs logika, csak nőgyülölet? (Nyilván nem az összes pasi ilyen, csak érdekel ez a van rajta sapka nincs rajta sapka hozzáállás.),
2019. febr. 11. 01:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Nőként válaszolok. Nem mindegy ki találja ki a programot. Pl. ha ő eljön velem egy focimeccsre (igen, én vagyok aki szereti), akkor nem várom el hogy fizesse a részét vagy bejöjjön, menjen addig várost nézni, stb. Nem mindegy hogy egy moziról van szó ami max 10000 ha 4DX + kaja vagy egy nyaralásról. Én a saját részemet szeretem állni, a saját rászét állja mindenképp ha nagyobb dolog. Ha kisebb dolog, akkor meg mondjuk felváltva, de ez sok mindentől függ.
2019. febr. 11. 01:15
 2/18 anonim ***** válasza:
48%
Felválta Bébi.
2019. febr. 11. 02:17
 3/18 anonim ***** válasza:
25%

én se vagyok férfi, de tényleg meg kell osztani a költségeket.

vannak olyan helyek, ahol illik a férfinek fizetni. ezt meg lehet az elején beszélni.

igen! oda fogja adni a lóvét a lány a fiúnak otthon, mondjuk mielőtt étterembe mennek.

és van olyan szitu, hogy jobb, ha a nő fizet...van olyan!

és egyáltalán nem ciki ez senkinek...sokkal nagyobb nyugalomban lesznek. mert az elején tisztázva lett ez a rész

2019. febr. 11. 02:19
 4/18 anonim ***** válasza:
94%

Felesben vagy felváltva.

Ha az egyik fel egyértelműen közli, hogy ezt most ő szeretné, akkor nem érdemes belemenni a nem, de igen, de nem játékba, hanem legközelebb fordítva csináljátok (nem kell fillérre pontosan megosztani a dolgot, de legyen kölcsönös).

Az, hogy valaki femináciz őt minősíti.

2019. febr. 11. 07:19
 5/18 anonim ***** válasza:
44%

Nekem az a logikus, én hívom, én fizetek.

A pénzre hajt, az nem ez a kategória.

Az nagyságrendekkel többről szól. Kéri, követeli, vigyem a popóját drága helyekre, igazán megvehetném neki azt a cuki negyedmillás láncocskát, stb.

Egy kávét, üdítőt, egy normál vacsit, mozit, stb nem fogad el, azt a nőt leépítem. Nincs kedvem ilyeneken vitatkozni. Ez 1 hónap 4 hónap múlva is vita forrása lenne. Köszi de nincs kedvem mindig ilyesmin vitatkozni.

2019. febr. 11. 07:24
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem mindegy, hogy a nő elvárja vagy csak elfogadja, hogy a férfi fizessen.
2019. febr. 11. 07:46
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
Arra nem gondoltál, kérdező, hogy a két egymásnak ellentmondó vélemény két különböző embercsoporttól származik? Én régimódi vagyok, szeretek (értelmes keretek között) gavallér lenni, kimutatni, hogy szeretem megosztani, amim van, és van is mit megosztanom. A másik vélemény meg, miszerint minden nő csak a pénzre hajt, az olyan balázskáktól (aka. "rendes srácok") származik, akik nőt még 10 méternél közelebbről nem láttak. Ez az ellentmondás magyarázata.
2019. febr. 11. 07:46
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel a felváltva fizetünk dologgal annyi a baj, hogy mi van, ha nem lesz legközelebb? Nagyon rosszul van ez megszerkesztve, hogy pont az első randit """illik""" a pasinak fizetnie, amit pedig szerintem mindenkinek magának kéne, és utána mehet az egyszer te, egyszer én.
2019. febr. 11. 07:58
 9/18 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó: mert a 3. vagy 4. randi után nem lehet, hogy nem lesz több? Piti összegeken, 20-30e alatt sztem tök mindegy.
2019. febr. 11. 08:02
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én is azt gondolom, hogy egy kapcsolatban kb felvaltva vagy felesben érdemes fizetni a dolgokat.

Őszintén meglepett, hogy ennyi normális választ kaptam és nagyon örülök neki.

Azért merült fel bennem a kérdés, mert nekem úgy tűnik, hogy a nogyululo réteg egyszerre feminacizik és goldiggerezik. De akkor nem keresek benne logikát.

2019. febr. 11. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!