Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, szerintetek kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerintetek kapcsolatban hogy illik fizetni a programokat?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy kérdés alatt, hogy femináci a lány, aki nem hagyja, hogy a pasas fizessen. De egyébként természetesen minden nő a pénzre hajt. Vagy itt nincs logika, csak nőgyülölet? (Nyilván nem az összes pasi ilyen, csak érdekel ez a van rajta sapka nincs rajta sapka hozzáállás.),
2019. febr. 11. 01:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Randi fázisban az elején 2-3 alkalommal én fizetek. Utána már kellemes, ha a hölgy is felajánlja a dolgot. Legalább látom, hogy nem gold digger😊
2019. febr. 11. 09:19
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
9, de ha 3.-4. randi után van viszlát, akkor már kétszer fizettem, és nem érzem magam úgy, hogy valamivel tartozom. Ez nálam nem csak párkapcsolatban, mindig így van, nem szeretek tartozni, olyankor sokkal ridegebben, visszafogottabban viselkedem.
2019. febr. 11. 09:30
 13/18 anonim ***** válasza:

Aki kezdeményezi a randit, a programot neki kell tisztában lenni a költségekkel. Ha randi előtt előre nem közli milyen költségekkel jár(mozi jegy,belépő,stb), akkor magától értetődő, hogy neki kell fizetnie.

Személy szerint úgy gondolom, hogy ha meghívok egy lányt egy kávéra és ragaszkodik hozzá, hogy ki akarja fizetni a számláját, akkor nem lesz folytatás. Ha egy lánynak rosszul esik, hogy a férfi megajándékozza akkor már az elején ezt illik közölni, és akkor nincs belőle vita. Arra is volt már precedens, hogy egy lány hívott el beszélgetni és a végén gond nélkül elém tolta a számlát, ezt is aggályosnak tartom.

2019. febr. 11. 09:44
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

"gen! oda fogja adni a lóvét a lány a fiúnak otthon, mondjuk mielőtt étterembe mennek.

Ha ezt nem! Ha elvárja, hogy a nő is fizessen, akkor vállalja is fel. Ezzel csak azt mutatja, hogy ő is érzi, hogy neki kéne fizetni.

Ha már fizetek, akkor én fizetek. A legmegalazobb mindkét részre ez a suttyomban pénz adás.

2019. febr. 11. 10:10
 15/18 anonim ***** válasza:
#8: talán naponta drága étteremben randizol?
2019. febr. 11. 10:16
 16/18 anonim ***** válasza:

" pont az első randit """illik""" a pasinak fizetnie, amit pedig szerintem mindenkinek magának kéne"

Ember! Egy 500 forintos kávéról van szó többnyire.

2019. febr. 11. 10:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Férfinek kell fizetni,soha nem értettem ezt a felezés hülyeséget.
2019. febr. 11. 16:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Másik ember! De ha egy csomó első randija van, csak szórja a pénzt.
2019. febr. 11. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!