Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretőt, akinek van párja illik felköszönteni ezen a Valentinos napon?
Persze. Vegyél neki virágot és amikor a család vacsorázik állíts be vele.
Ezt komolyan kérded? Szerető = szex. Nem több nem kevesebb.
Szerintem elég egy kedves üzenet ha ezen a napon nem találkoztok.
Ha igen, akkor valami apróság, pl. édesség, ami mindig bejön, és pontosan elég is.
Nagy problema....bizonyara mindenki maga erzi,hogy mit tegyen ,ha mar benne van egy olyan kapcsolatban,amit nem.lehet felvallalni....
Gondolom,ha vesz valamit ,olyan legyen,amit n talal meg a masik hazastarsa....
Anno a ferjem szeretoje vett nevnapjara egy giccses ,csillogo delfint uveggombbel ...a ferjem nem akarta elfogadni,de megserteni se.
Eltette a m.helyi szekrenyebe,ott dugdosta,aztan elfeledkezett rola.Mikor kirugtak,hazahozta a cuccat,aztan megtalaltam....
Foldhoz csaptam,ezerfele tort....de jol esett..pedig akkor mar reg szakitottak...
Ez egy remek ötlet😅
Egyèbkènt ma nen találkozunk, nem is veszünk egymásnak semmit :D de felköszöntöttük egymást, mire megtettem volna beelőzött a lány, így adta magát,hogy nekem is úgy illik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!