Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretőt, akinek van párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R.Speltzer kérdése:

Szeretőt, akinek van párja illik felköszönteni ezen a Valentinos napon?

Figyelt kérdés

#szerető #Valentin nap #formalitások #boldognèvnapotBálintok!
2019. febr. 14. 08:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Igen, de finoman, tehát nem 100 szál rózsa, vagy Rolex. És jobb előtte vagy utána, hogy ne legyen feltűnő.
2019. febr. 14. 08:54
 2/12 anonim ***** válasza:
22%
Persze. Ha ott a szerelem és nem otthon, akkor miért ne? De valami diszkrét zsebcuccal amit nem vesznek észre otthon.
2019. febr. 14. 08:58
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Még mindig jobb a szeretődet felköszönteni, mint a párját. 😅
2019. febr. 14. 09:41
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Persze. Vegyél neki virágot és amikor a család vacsorázik állíts be vele.

Ezt komolyan kérded? Szerető = szex. Nem több nem kevesebb.

2019. febr. 14. 10:28
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem elég egy kedves üzenet ha ezen a napon nem találkoztok.

Ha igen, akkor valami apróság, pl. édesség, ami mindig bejön, és pontosan elég is.

2019. febr. 14. 10:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Várjál, megnézem az illemtan könyvemet. Azt írja, hogy az etikett szerint a házas vagy kapcsolatban élő szeretőt is illik felköszönteni Valentin-napon.
2019. febr. 14. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen,egy rolex pont megfelelo. Ha a felesege odanez,zsebreteszi a kezet. :D
2019. febr. 14. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Nagy problema....bizonyara mindenki maga erzi,hogy mit tegyen ,ha mar benne van egy olyan kapcsolatban,amit nem.lehet felvallalni....

Gondolom,ha vesz valamit ,olyan legyen,amit n talal meg a masik hazastarsa....

Anno a ferjem szeretoje vett nevnapjara egy giccses ,csillogo delfint uveggombbel ...a ferjem nem akarta elfogadni,de megserteni se.

Eltette a m.helyi szekrenyebe,ott dugdosta,aztan elfeledkezett rola.Mikor kirugtak,hazahozta a cuccat,aztan megtalaltam....

Foldhoz csaptam,ezerfele tort....de jol esett..pedig akkor mar reg szakitottak...

2019. febr. 14. 11:29
 9/12 A kérdező kommentje:

Ez egy remek ötlet😅

Egyèbkènt ma nen találkozunk, nem is veszünk egymásnak semmit :D de felköszöntöttük egymást, mire megtettem volna beelőzött a lány, így adta magát,hogy nekem is úgy illik

2019. febr. 14. 12:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Mivel, ha szeretok vagytok, akkor ez a szexrol es nem a szerelemrol szol.
2019. febr. 14. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!