Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik felköszönteni az ex-barátnőmet?
Engem is mindig felköszönt a volt barátom, évek óta. Én mindig megköszönöm. Néha rám is ír, én udvariasan válaszolok is neki, lehetőleg minél rövidebben.
De már olyan baromira kellemetlen, az égegyadta világon semmi közünk már egymáshoz, a kutyának nem hiányzik, olyan kényszeredett az egész.
Megbántani persze nem akarom, mert nem haragban váltunk el, bunkó sem akarok lenni vele, mert tényleg udvarias tőle, hogy felköszönt, de egyszerűen nem veszi a lapot, hogy én soha nem keresem.
Elviselem, elfogadom, nincs belőle végül is gondom, nem olyan sűrűn ír, de igazából egyáltalán nem bánnám, ha hanyagolna.
Én úgy gondolom, akkor van értelme a köszöntgetéseknek, ha szakítás után még tartjuk a kapcsolatot, barátok maradtunk. De ez én vagyok, más lehet örül, ha az exei írogatnak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!