Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha komoly kapcsolatra nem tudok barátnőt szerezni, lehetséges, hogy szexkapcsolatot könnyebb lenne?
Sajnos a külsőm miatt soha nem volt barátnőm és gondoltam, ha már ez nem, legalább szexet összehozhatnék valahogy.
Lehetséges, hogy szexkapcsolatra kisebbek a nők elvárásaik, mintha tartós kapcsolatot akarnának?
Kicsit hasonló helyzetben vagyok. Van egy lány, aki tavaly elutasított, illetve csak barátkozni akart és az óta sem tudom túltenni magam, nem fog meg igazán senki, számomra ő a tökéletes.
De ettől függetlenül előtte se tudtam barátnőt szerezni.
Attól függ mit értünk szexkapcsolat alatt, mert sok férfi szereti minden kapcsolatra ráfogni, hogy szexkapcsolat, ahol van szex és a nő nem nőtt még látványosan a fejére összeköltözéssel, gyerekprojekttel...
A szexkapcsolat, mikor ezt nyíltan kimondjátok és ezt jóval nehezebb összehozni, mint normál kapcsolatot. A nőknek könnyebb, mivel férfiak oldalán JÓVAL nagyobb igény van ilyen kapcsolatra. Női oldalon viszont épp ellenkezőleg, nagyon kevés olyan lány van, aki nem igényel többet, még a szexkapcsolatba belemenő nők is sokan szerelemből mennek bele, hogy hátha egyszer majd viszontszereti őket a srác. Maximum olyan mondhatja azt, hogy könnyebb a szexkapcsolat, aki egy nagyon jó külsejű álompasi, csak személyiségileg gáz és esetleg még mamahoteles csóró is, így hiába jön be bármilyen modellcsajnak, egzisztenciahiány és jövőkép hiányában a csaj csak dugópajtinak használja őt, amíg nem talál valami elvárásainak megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!