Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyan pasit talalni aki nem akar sexelni de komoly parkapcsolatra vagyik? Es 30 evesen meg lehetseges?
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 02:56
1/42 anonim válasza:
Én ezt a 20as éveim nagyon elején is lehetetlennek tartom már szinte. Pedig szinte mindegyik fiú/férfi 25 felett van.
2/42 anonim válasza:
kevés a 30 éves aszexuális férfi
3/42 anonim válasza:
És most szegény pasitól miért elvárás hogy már szexelni se akarjon?
De kitalálom disznó férfiaktól csak egy valamit akar az ember arra se képesek, mi?
4/42 anonim válasza:
Nem lehetne, hogy legalább addig nem ítélkezünk, amíg nem tudjuk, hogy mi baja van?
5/42 anonim válasza:
Első vagyok és félrenéztem a kérdést :D Én olyan férfit nem találok, aki párkapcsolatot szeretne! :D
6/42 anonim válasza:
4-es had ítélkezzek má
Legalább ezt a kis örömömet ne vedd el.
7/42 anonim válasza:
Tényleg van olyan hogy pálinkafa? :)
8/42 A kérdező kommentje:
Azért elvárás mert utálom a sexet de szeretni azt szeretek meg bujas is elmegy de semmi mas kozos programok kozos elet ilyenek kellenének
2014. júl. 14. 03:19
9/42 anonim válasza:
Na, most már mehet az ítélkezés!! :D
10/42 anonim válasza:
7 igen van, és valami kretén oldalon játssza az eszét ha jól tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!