Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudnék olyan pasit talalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék olyan pasit talalni aki nem akar sexelni de komoly parkapcsolatra vagyik? Es 30 evesen meg lehetseges?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 02:56
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
89%

Nem értem ezt a "ez biztos kamu" áradatot, igenis vannak ilyen emberek mint a kérdező. Mert én is ilyen vagyok, csak férfiban. Én nem undorodom a szextől, csak egyszerűen nem érdekel, nem vonz. Ettől még lehet boldog párkapcsolatban élni, ha hiszitek ha nem.

Nos aki nem tudja, mi az aszexualitás, annak pár szóban összefoglalnám: nemi érdeklődés teljes hiányát jelzi. Többnyire rossz tapasztalatok, vagy nevelési, vallási hatások eredményezik ezt az állapotot. Nem érdekelnek sem a férfiak, sem a nők. Nem vagyok beteg, minden szervem tökéletesen működik, egyszerűen hiányzik belőlem a szexuális motiváció. Van erekcióm, ha szexuális ingernek vagyok kitéve, viszont nem érzek arra késztetést, hogy szexuális kontaktust teremtsek akár nővel, akár férfival. Számomra egyetlen a maszturbáció, mást el sem tudnék képzelni. Számomra az emberek is úgymond közömbösek, nem hiányzik sem a család, sem egy társ, egyedül érzem magam a legjobban.

2014. júl. 16. 14:40
 32/42 A kérdező kommentje:
Miért számítána külső? Nem is értem. A külső semmit sem számít, a belso értékek a fontosan, hogy hogy viselkedik velem, hogy érzem magam vele, stb..
2014. júl. 16. 20:12
 33/42 anonim válasza:
Kérdező te lány vagy vagy fiú? Erről eddig egy szó sem esett.
2014. júl. 16. 21:20
 34/42 anonim válasza:

Hát ez nagyon klassz, ideir ennyi ember aztán senkinek nem esett le, hogy az első szótól az utolsóig KAMU!!! hogy csak valaki szórakozik veletek és ezen élvez, hogy miket válaszoltok? Remélem voltak akik még privátot is irtak, nekik külön gratulálok!!!

Ilyen nő nem létezik. Ha létezik is, nem ide irogat, hanem orvoshoz jár, hogy a múltbeli nemi erőszakot feldolgozza ha tudja. Mert a szexundort 99%ban ilyen váltja ki!!!

üdv egy pszichológus

2014. júl. 16. 23:16
 35/42 A kérdező kommentje:
Hát nagyot tévedsz kedves utolsó, add vissza a "kamudiplomádat" :-)
2014. júl. 16. 23:28
 36/42 anonim válasza:
Kérdező te most ezt a kérdést mi célból tetted fel? Kiváncsiságból vagy ismerkedni szeretnél itt valakivel aki olyan mint te?
2014. júl. 17. 22:55
 37/42 anonim válasza:
KAMU!
2014. júl. 18. 02:27
 38/42 anonim válasza:
Írjál privátot!
2014. júl. 18. 19:32
 39/42 anonim válasza:

Ez a kérdező egy nagy szélhámos! Írtam neki privátot, válaszolt, megirtam neki, hogy a BKVnál dolgozok, erre írt aztán megirtam neki, hogy találkozzunk ez volt három napja azóta is méjjen halgat! Pedig még a képemet is elküldtem neki, persze ő a sajátját nem volt hajlandó.

Bedőltem, hülye voltam.

2014. júl. 19. 18:21
 40/42 anonim válasza:
38as vagyok, nekem se irt privátot pedig szivessen ismerkedtem volna vele igazad lehet utolsó, hogy szélhámos.
2014. júl. 20. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!