Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben ez csak szimpla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben ez csak szimpla udvariasság, semleges kíváncsiság volt a részéről?

Figyelt kérdés
Rendszeresen egy étteremben szoktam ebédelni (kisváros, nem ötcsillagos szálloda étterme, szóval nem vagyok multimilliomos, menüt rendelek magamnak, mielőtt felszínre törnének az előítéletek), ahol nálam pár évvel fiatalabb pincérlányok vannak. Igazából csak pár hónapja járok oda, bizonyos szinten ismerjük egymást, de túl sokat még egyikükkel sem beszélgettem, a viszonyunk megmaradt a "jóindulatú semlegességnél", bár az egyikükkel már régebben érintettük azt a kérdést, hogy egyikünk sem az a hízásra hajlamos fajta, és általában szokták értékelni a humoromat. A minap az említett lány feltűnően viselkedett, bár azt láttam eddig, hogy odafigyel a vendégekre, és tud közvetlen lenni, most olyan furcsának tűnt minden. A keresztnevemen szólított, kérdezte, kérek-e még kenyeret, és amikor hozta a számlát, leállt velem beszélgetni, hiába volt ott több vendég, kérdezgetett, hogy hol dolgozom (mondjuk ez onnan is jöhetett, hogy előtte mondtam neki, hogy viszonylag hosszabb ebédidőt engedélyeztek nekünk), hol van a munkahelyem, és a végén jó munkát kívánt nekem, szóval kicsit érdekesen éreztem magam. Nem tudom, mit gondoljak, nincs túl sok tapasztalatom ilyen téren, és nem akarok ebbe belemagyarázni semmit, viszont az is tény, hogy tetszik nekem ez a lány, szoktam is őt nézegetni titokban (tudom, ez gonosz dolog). Nem tudok róla semmit, azt se, hogy van-e barátja, kezdeményezni meg azért nehéz, mert ha nemet mond, akkor utána talán ciki lenne ott ebédelni, de a környéken nem sok választási lehetőség van, ahol még jól is főznek. Örülnék valami normális tanácsnak, hogy érdemes-e puhatolóznom nála, és ha igen, akkor hogyan, sajnos teljesen ötlet nélkül vagyok. Az okoskodásokat, beszólogatásokat kérném hanyagolni, köszönöm.

2019. ápr. 11. 20:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem minket kell meggyőznöd arról, hogy rá kellene hajtanod a csajra, hanem magadat.

Abban viszont igazad van, hogy túlagyalod ;)

2019. ápr. 11. 23:10
 12/12 A kérdező kommentje:
#11: Próbálom úgy alakítani a helyzetet, hogy ne legyen ciki, jó párszor kerültem már így kellemetlen helyzetbe, és emiatt az önbizalmam is elég kevés. Általában igyekszem logikát keresni a dolgok mögött, és sokszor megrágom magamban az eseményeket, kockáztatni nem szoktam (régebben volt, hogy így próbálkoztam, de ahogy említettem, nem túl sok sikerrel, ezért már nem tudom, kinek és minek higgyek). Még amikor 100%-ra biztosra vettem, hogy bejövök valakinek, akkor is koppantam, és ezek után elég sok a kételyem. Hülyét nem akarok magamból csinálni, ezért is akarnám kiokoskodni, hogy érdekelhetem-e őt vagy nem.
2019. ápr. 12. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!