Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőies férfiként, hol találhatnék olyat nőt, aki szeretne?
Figyelt kérdés
Női szerepben érzem jól magamat. A lovagias nőket szeretem, pl jólesik, ha az ajtónál előre enged, le/fel segíti a kabátomat, kihúzza a széket... Első randin a mindenképpen a nő fizessen, utána fizethetünk felesbe. Szeretem ha egy nő a tenyerén hordoz. Hiába küldöm a jeleket a nőknek, nem udvarolnak nekem, pedig sokan mondták már, hogy jól nézek ki.2019. febr. 9. 19:21
1/15 anonim válasza:
Én ilyenről még nem hallottam, ahhoz hogy egy nő érzelmileg ilyen legyen, szerintem már a saját nemét szereti. ;)
Baromi nehéz lehet, de ha te is létezel akkor a párod is valahol keres téged... csak kevesen vagytok, kevesebb az esély... de azért hajrá! :D
4/15 anonim válasza:
Én kihúzom neked a széket, de akkor ugye mindennap kétszer lesz szex? Haha.
5/15 anonim válasza:
Gratulálok a szüleidnek, hogy egy beteg embert neveltek belőled.
De gondolom szüleid elváltak, anyukád egyedül nevelt téged, és nincs előtted egy hiteles valódi férfi minta.
Legalább magad miatt is talpra állhatnál, hogy ne legyél puhap..cs.
6/15 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok beteg ember, ha szerinted a nőies az beteget jelent, akkor csak magadról állítottad ki a szegénységi bizonyítványt.
2019. febr. 9. 19:56
7/15 anonim válasza:
Te, azért vagy beteg, agybeteg, mert hímneműként nőként viselkedsz. De gondolom már menstruálni, vagy gyereket szülni azt már nem akarnál.
Operáltasd át magad nőnek, és kész.
8/15 anonim válasza:
7-es, de joga lehet hozzá... ;D
9/15 anonim válasza:
Önmagában azzal nincs gond, hogy nőies vagy, ezt tapasztalatból mondom. Viszont az általad leírt viselkedésformákkal kapcsolatban nem lesz egyszerű dolgod. Az emberek igyekeznek megfelelni a társadalmi normáknak, ezért hiába várod, hogy egy nő előre engedjen, meghívjon vagy kezdeményezzen nálad, a többség furcsán fog rád nézni. Talán a bi- vagy pánszexuális nőknél nagyobb szerencsével próbálkozhatsz. Nem provokálni akarlak, csak kíváncsi vagyok, ezért kérdezem: férfinek tartod magad? Bennem felmerült, hogy esetleg transznemű vagy.
10/15 A kérdező kommentje:
Én is sokszor gondoltam rá, de én nem akarom nővé operáltatni magam...
2019. febr. 10. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!