Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez flörtölés, vagy csak udvariasság?
Látásból ismerem az illetőt. Kalauzként dolgozik, rengeteg emberrel kerül kapcsolatba ennek köszönhetően egy nap. Általában csak köszönés, jegyellenőrzés és elköszönés, ami lezajlik vele mindenkivel. Biztos, hogy nem én vagyok az egyetlen, akivel közvetlenebb, de a többieket ismerheti, mert beszélgettek pár mondatot. Velem csak a megszokott kommunikáció zajlik általában. Valószínűleg jobb napom lehetett, vagy nem tudom, de egyszer hozzá tette az elköszönéshez, hogy "Drága". És kicsit tovább is időzött a jegyemmel (érvényes volt természetesen :D). Csak olyan furcsa, hogy ha semleges kommunikáció van köztünk mindig, mégis egy kicsit közvetlenebbre vette. És nem tudom, hova tenni. Kereskedelemben dolgozom, vannak törzsvásárlók, mégsem hívok így senkit, mert ez már bizalmasabbnak számít nálam.
Mit gondoltok? Nem akarom túlgondolni, de kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Ez bunkóság kategória nálam.
Nem drágázok le senkit.
Max a párom!
Ha idősebb “bácsi” akkor oke.
Ha kis suhanc akkor hulyen veszi ki magat.
Sok mulik a hangnemen, stiluson, szemelyen aki mondja. Mert az elso hozzaszolo bunkot kepzelt el, en meg egy aranyoska bacsit aki le aranyomoz dragamoz mert mar szazadjara lat. Hat baromira nem mindegy ;D
Lehet, hogy csak úgy kicsúszott a száján, lehet, hogy próbálkozott.
Nézi a reakcióid, hogy van-e szándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!