Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedülálló anyaként mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülálló anyaként mennyire lehet ismerkedni? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, van egy 4 éves kisfiam. 3 éve vagyok magam, eddig nem is nagyon próbálkoztam, de szeretnék valakit magam mellé. Nem hagytam el magam a gyerekem mellett, ugyanúgy nyitott vagyok bármi témára stbstb. Ez mennyire lenne akadály főleg a férfiakat kérdezem?
2019. ápr. 9. 23:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9: "Mondhatni elég széles réteg arra hajt, hogy beköltözzön egy nőhöz. Aztán ott vannak az életművész urak is, akik a munkát még hírből sem hallották. Az alkohol és drogfüggők, a szexmániások, a céltalanul kószálók, a buták, a reménytelenek."

Széles kör tekintetében leírtad a lecsúszottakat. Azért ez nem olyan széles kör, elsőre látszik, hogy milyenek és értelmes nő egyből elkerüli őket... :D

2019. ápr. 10. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Oké, de nézzük meg a szóba jöhető buktatókat, ha az a bizonyos férfi még rendes is. Itt van legelsőnek a külseje. Sajnos ez mellett nem igazán lehet elmenni, mert ha nem tetszik, akkor bukta. Aztán ott van a saját háttere, múltja. Vagy bejön, vagy nem. Stílusa, világképe, az élethez való hozzáállása, a szexualitása, lakhelye és még ezer dolog ami csak lakva jön elő. Annyi biztos, hogy nem egyszerű.

A környezetemben nem egy elvált anya van, és jelenleg az van, hogy mindegyiknek volt több próbálkozása, de mint vigaszág, abban reménykednek hogy élőben valami csoda folytán megismerkednek egy épkézláb férfivel.

Ja igen, rengeteg pasi nem fog gyerekes nővel "leállni", viszont mivel kiszolgáltatottak, így rárepülnek a szex miatt. A nővérem is ugyanígy járt sorozatban. Igaz, ő már 40-es korosztály, de jól néz ki, a gyereke is már külön él. A magukat normálisnak kiadó, jól szituált férfiak is kizárólagosan a szexre mentek (volna) rá, ki rövid, ki hosszútávra. Pedig nem valami telepi olcsójánosok voltak, aztán a hab a tortán majdnem mindegyiknél az volt, hogy kiderült, családjuk van. Amit eddig láttam, az az , hogy az online társkeresés csak szórakozás azoknak, akik a dugásra hajtanak.

Lehet hogy egy férfi tök rendes, csak éppen a nőknek nem kell. Lehet hogy egy nő tök rendes, csak éppen mindenki megfektetni akarja. Abból sem érdemes kiindulni, akik azt mondják hogy ők bizony ott jöttek össze. Ami a lényeg, az az arányok! Ha ezt figyelembe veszed, akkor felmérheted a reális esélyeidet és a valós veszélyeket.

Egyébként a lottó 5-öst is meg szokták nyerni... ami viszont igaz, hogy aki nem próbálkozik, az nem is nyerhet!

2019. ápr. 10. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:

"Orulok hogy a felesegemmel egyutt tudunk csaladot tervezni es mindekettonkenk elso gyerek lesz mikor eljutunk odaig."

Mindenki így kezdi a családosdit, mégis a házasságok fele válással végződik. Tehát nálad is 50-60%, hogy egyedülálló szülő leszel. Onnantól meg majd nem válogathatsz.

2019. ápr. 10. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!